Tarım Kredi Kooperatif Marketi Besni’de açıldı

Tüm Türkiye’de açılacak olacak Tarım Kredi Kooperatifleri Mağazalarının Adıyaman’da ilki Besni’de açıldı.

GÜNDEM 21.02.2022 09:15:00 0
Tarım Kredi Kooperatif Marketi Besni’de açıldı

Kaymakam Hasan Tütün Mahallesi Arif Ağaoğlu Bulvarı üzerinde gerçekleştirilen açılışa Besni Kaymakamı Nazlı Demir, Besni Belediye Başkan Yardımcısı Sait Cengiz Baba, İlçe Emniyet Müdür Vekili İlyas Yarımağa, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Kösekul, Tarım Kredi Kooperatifi Denetleme Müdürü Ahmet Çetin, Tarım Kredi Kooperatifi Adıyaman İl Müdürü Metin Doğan, Besni Tarım Kredi Kooperatifi İlçe Müdürü Erdoğan Bayar, kurum ve daire amirleri, siyasi parti başkanları ve vatandaşlar katıldı.

Açılışla ilgili açıklamada bulunan yetkililer; “Marketler aracılığı ile Tarım Kredi Kooperatifi üyesi üretici ve çiftçiler tarafından üretilen ürünlerin kooperatife ait tesislerde işlenerek tüketicilerle buluşturulması hedeflenmektedir. Bölge olarak Türkiye genelinde iki defa üst üste birinci olduk. Birinci olmamızın sebebi tamamen müdürlerimizin gece gündüz demeden çalışmaları, sürekli sahada olmaları, çiftçilerimizin yanında olmalarıdır. Tohum zamanı diğer özel firmalar gübre üretemezken Tarım Kredi Kooperatifi Türkiye'nin tek başına yüzde 38 gübresini karşıladı. Dolayısı ile çiftçimize biber, salatalık, domates gibi ürün veriyoruz önce bir yıl sonra hasat zamanı geldiğinde de ürününü değerlendiriyoruz tüccara bırakmıyoruz ezdirmiyoruz ve yüzde 77 bizim kendi ürünlerimizdir. Yani yüz üründen yetmiş yedisi Tarım Kredi Kooperatifinin tesislerde kendi ürettiği ya da ürettirdiği yerlerdir” dedi.

Açılışın ardından markette incelemelerde bulunan Kaymakam Nazlı Demir ve beraberindeki heyet, daha sonra alışveriş yaptı.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor