Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

TATAROĞLU: ?CHP ADAYININ BU ÜLKENİN İKİ YAKASINI BİR ARAYA GETİRECEĞİNE GÖNÜLDEN İNANIYORUM?

Yönetim Uzmanı Elfin Tataroğlu, CHP Gölbaşı ilçe teşkilatı tarafından düzenlenen Türkiye´nin gündemi konulu konferansa konuşmacı olarak katıldı. Tataroğlu; ?Ben CHP adayının bu ülkenin iki yakasını bir araya getireceğine gönülden inanıyorum. Eğer ki bizim

SİYASET 1.05.2018 11:54:24 0
TATAROĞLU: ?CHP ADAYININ  BU ÜLKENİN İKİ YAKASINI  BİR ARAYA GETİRECEĞİNE GÖNÜLDEN İNANIYORUM?

Cumartesi günü Gölbaşı Belediyesi Konferans Salonunda yapılan ve CHP Gölbaşı İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen Türkiye´nin Gündemi ile ilgili konferansa konuşmacı olarak katılan Yönetim Uzmanı Elfin Tataroğlu partisinin Türkiye´nin en önemli sorunları dediği hukuk ve adalet sistemi, dış politika, ekonomi, eğitim sistemi ve toplumsal uzlaşı konularında vatandaşlara konferans verdi.

Elfin Tataroğlu, konuşmasına şöyle devam etti: ?Bizim kültürümüzde komşu kapısı açık kalır. Ama toplumu siz getirip her konuda Kürt-Türk, Alevi Sünni, köylü-kentli, dindar-laik, başı açık-başı kapalı diye ikiye bölerseniz işte geleceğimiz nokta budur. Bizi ne toparlar? Hani şu her konuda ikiye bölünmüşlük var ya. İşte o iki yakamızı bir araya getirecek bir Cumhurbaşkanı toparlar. Ben bu toplumda huzur içerisinde, mutlu ve refah içerisinde yaşamak istiyorum. Ben CHP adayının bu ülkenin iki yakasını bir araya getireceğine gönülden inanıyorum. Eğer ki bizim adayımız çıkıp bir AKP´liyi dışlarsa, bir MHP´liye sen böylesin derse önce biz ondan hesap sorarız. Çünkü biz adaletsizliği hiç kimseye, ama en çok ta benim gibi düşünmeyenlere yapmayanlardanız. Bizim görgümüz, kültürümüz, geleneğimiz, sosyal demokrat gelenek bunu gerektirir. Dolayısıyla bu ülkenin hiç kimseyi ötekileştirmeyen, hiç kimseyi dışlamayan, bu sorunları düzeltecek, Kuva-yi Milliye ruhu taşıyan, yani mücadeleci, biz nerede hata yaptık arkadaş  diyebilecek kadroların, aynı zamanda ekonomiyi çok iyi bilen, traktörleri döndürecek, tarlaları sürdürecek, fabrikaların bacalarını tüttürecek yani yerli ve milli bir ekonomiste ihtiyacımız var"

Düzenlenen programa CHP Gölbaşı İlçe Başkanı Emine Köseler, CHP Adıyaman ilçe teşkilatları ve partili vatandaşlar katıldı.


Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024
Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024

BESNİ HAKKINDA HERŞEY...

Besni'de Kaybolan Meslekler "KARCILIK"
Besni'de Kaybolan Meslekler "KÖŞGERLİK"
BESNİ ÜZÜMÜ
Besni'de Beddualar Dualar Atasözleri
BESNİ AĞZI
BESNİ'DE AİLE YAPISI
BESNİ'DE KÖPRÜLER
BESNİ'DE DEHLİZLER
BESNİ'DE TARIM
BESNİ'DE ÇEŞMELER
BESNİ SOFRASI
BESN'NİN COĞRAFİK YAPISI
BESNİ DARPHANESİ
BESNİ'DE MEDRESELER
BESNİ'DE KİLİSELER
BESNİ'DE HAMAMLAR
BESNİ'DE CAMİLER