Tayini çıkan Kaymakam Kaya´dan sert açıklama

Besni Kaymakamı Çağlayan Kaya Sinop´un Ayancık ilçesi Kaymakamlığına atandı. Kaya, sosyal medya hesabından sert bir açıklama yaparak, Besni Halkına teşekkür ettikten sonra ?Birkaç kelime de Besni´yi kendi çıkarına alet eden ve bu uğurda iftira atmaktan çe

GÜNDEM 6.12.2016 15:22:35 0
Tayini çıkan Kaymakam Kaya´dan sert açıklama

 Besni Kaymakamı Çağlayan Kaya Sinop´un Ayancık ilçesi Kaymakamlığına atandı. Kaya, sosyal medya hesabından sert bir açıklama yaparak, Besni Halkına teşekkür ettikten sonra ?Birkaç kelime de Besni´yi kendi çıkarına alet eden ve bu uğurda iftira atmaktan çekinmeyen zevata olacak. Sizlerin ne olduğunu Besni´nin güzel insanları öğrenecek, bekleyin? dedi. Kararname ile Besni Kaymakamlığına Konya Cihanbeyli Kaymakamı Ahmet Gencer atandı.

?Sizlerin ne olduğunu Besni Halkı öğrenecek, bekleyin?

İçişleri Bakanlığının Kaymakamlar ve Vali Yardımcıları kararnamesi yayımlandı. Resmi gazetede dün yayımlanan kararname ile 616 Kaymakam ve Vali Yardımcısının yeri değiştirildi. Besni Kaymakamlığına Konya Cihanbeyli Kaymakamı Ahmet Gencer atanırken, Besni Kaymakamı Çağlayan Kaya ise Sinop´un Ayancık ilçesi kaymakamlığına atandı.

Besni´deki 15 aylık görevinin ardından tayininin çıkmasıyla ilgili sosyal medya hesabı üzerinden açıklamada bulunan Besni Kaymakamı Çağlayan Kaya sert ifadeler kullandı. ?Bugün itibariyle Sinop´un Ayancık ilçesine atandım. Devletimizin bayrağının dalgalandığı her yerde görev yapmak bizim için büyük bir onurdur. Meslek hayatımda bana, 15 aylık zaman zarfında unutulmaz heyecanlar yaşatan Besni´me ve güzel insanlarına sonsuz teşekkürler. Sizler her şeyin en güzelini hak ediyorsunuz. Birkaç kelime de Besni´yi kendi çıkarına alet eden ve bu uğurda iftira atmaktan çekinmeyen zevata olacak. Sizlerin ne olduğunu Besni´nin güzel insanları öğrenecek, bekleyin? dedi.

Hulusi Şahin İstanbul Esenler Kaymakamı

Kararname ile eski Besni Kaymakamlarından Dilovası Kaymakamı Hulusi Şahin İstanbul Esenler Kaymakamlığına atandı.

Aynı kararname ile Adıyaman Valiliği Hukuk Müşavirliğine Bolvadin Kaymakamı Ayhan Akpay, Adıyaman Vali Yardımcısı Yunus Emre Altıner ise Samsun´un Vezirköprü ilçesi Kaymakamlığına atandı.

İçişleri Bakanlığınca hazırlanan kararnameyle 616 mülki idare amirinin görev yeri değiştirilmiş oldu. Kararnameye göre, 396 ilçe kaymakamı ile 106 vali yardımcısının yeri değiştirilirken, 75 kaymakam ve vali yardımcısı il hukuk müşaviri olarak atandı.

Yeni Besni Kaymakamı Ahmet Gencer kimdir?

İlk-orta ve lise tahsilini Nevşehir´de tamamladı. 2000 yılında Uludağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü´nden mezun oldu. 2012 yılında Erzincan Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Kamu Hukuku Anabilim Dalında Yüksek Lisansını tamamladı.

2000-2002 yılları arasında özel sektörde çalıştı.2002-2004 yılları arasında Maliye Bakanlığı Gelirler Genel Müdürlüğü´nde Devlet Gelir Uzman Yardımcısı olarak çalıştıktan sonra 2004 yılında Kaymakamlık mesleğini seçti.

Yurtdışı stajını İngiltere´nin Leicester şehrinde yaptı. Çankırı Atkaracalar ve Çorum Oğuzlar ilçelerinde Kaymakam Vekilliği, 2007-2009 yılları arasında Kayseri Felahiye Kaymakamlığı, 2009-2011 yılları arasında Erzurum Karayazı Kaymakamlığı, 2011-2013 Aydın Karacasu Kaymakamlığı görevlerinden sonra 2013 yılında Cihanbeyli´ye atandı. Evli ve iki çocuk babasıdır.

 

 

 

 


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor