TEKEL DEPOLARINDA YIKIM BAŞLADI

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Millet Bahçesi yapılmak üzere Besni´ye tahsisi yapılan Eski Tekel Depolarının bulunduğu alanda yıkım ve hafriyat çalışmaları başladı.

GÜNDEM 24.12.2019 08:54:02 0
TEKEL DEPOLARINDA YIKIM BAŞLADI

Emre; ?Millet Bahçesini Besni´ye kavuşturacağız?
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Millet Bahçesi yapılmak üzere Besni´ye tahsisi yapılan ve yıllardır atıl durumda bulunan Tekel Depolarında çalışmalar başladı. AK Parti Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, Belediye Başkanı E. Mehmet Emre ve beraberindekiler yıkım çalışmalarını inceledi.
Konuyla ilgili açıklamada bulunan Belediye Başkanı E. Mehmet Emre; ?Şuan bulunduğumuz mekân, Erdemoğlu mahallemizde yaklaşık 18 bin 500 metrekare olan Tekel Depolarının bulunduğu yer. Bugüne kadar pek çok şey söylendi ama maalesef bir türlü herhangi bir icraat gerçekleştirilememişti. Ben buradan Milletvekilimiz Ahmet Aydın beye teşekkür ediyorum. Onun gayretleri neticesinde biz bugün burada bu yıkımı gerçekleştiriyoruz. Yıkımın akabinde de bulunduğumuz alanı Millet Bahçesi olarak Besnili hemşerilerimizin hizmetine sunacağız." dedi.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor