Tekstil Mühendisliğine 3 öğretim üyesi alındı

Adıyaman Üniversitesi, Besni Mehmet Erdemoğlu Mühendislik Mimarlık Fakültesi Mimarlık bölümüne öğretim üyesi alımı için çıktığı ilanın ardından yaptığı açıklamada Tekstil Mühendisliği bölümüne de Öğretim üyesi aldığını açıkladı.

GÜNDEM 23.01.2018 10:35:58 0
Tekstil Mühendisliğine 3 öğretim üyesi alındı

Adıyaman Üniversitesi, Besni Mehmet Erdemoğlu Mühendislik Mimarlık Fakültesi Mimarlık bölümüne öğretim üyesi alımı için çıktığı ilanın ardından yaptığı açıklamada Tekstil Mühendisliği bölümüne de Öğretim üyesi aldığını açıkladı. Üniversitenin yaptığı açıklamada, ?Adayların yabancı dil sınavları yapılmıştır. Şu anda güvenlik soruşturmaları yapılmaktadır. Güvenlik soruşturmasının bitmesine müteakiben, kişilerin çalıştıkları kurumlardan muvafakatleri talep edilecek ve atamaları yapılacaktır.? denildi.

Öte yandan, Adıyaman merkez kampüste eğitime devam eden iktisadi ve idari bilimler fakültesi işletme bölümünün bir şubesi gibi eğitim verecek işletme bölümünün Besni şubesi YÖK´ün uygun bulması ile açıldığı ve bu yıl öğrenci alacağı belirtilen açıklama şöyle:

?Besni Mimarlık ve mühendislik fakültesi bünyesinde açılması düşünülen tekstil mühendisliği için 17 Kasım 2017 tarihinde ?Tekstil Bilimleri, Tekstil Teknolojisi ve Tekstil Makineleri ? alanında 3 öğretim üyesi ilanına çıkılmıştır. Her üç ilana da müracaatlar alınmıştır.

Adayların yabancı dil sınavları yapılmıştır. Şu anda güvenlik soruşturmaları yapılmaktadır. Güvenlik soruşturmasının bitmesine müteakiben, kişilerin çalıştıkları kurumlardan muvafakatleri talep edilecek ve atamaları yapılacaktır.

Olağanüstü olumsuzluk olmaz ise 2 aya kadar atamalar tamamlanacaktır. Atamaların yapılmasının ardından öğrenci alımı için YÖK e dosya hazırlanarak müracaat edilecektir. İnşallah 2018-2019 eğitim öğretim yılında öğrenci alınabilecektir.

Türkiye´de bir ilk olacak uygulama ile Adıyaman merkez kampüste eğitime devam eden iktisadi ve idari bilimler fakültesi işletme bölümünün bir şubesi gibi eğitim verecek işletme bölümü Besni şubesi YÖK´ün uygun bulması ile açılmıştır. YÖK´ün öğrenci alımı için ön şart koştuğu öğretim üyesi sayısı ziyadesiyle sağlandığından öğrenci alımı için dosya hazırlanarak YÖK´e gönderilecektir. 2018-2019 eğitim öğretim yılında öğrenci alınabilecektir.?


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 15.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 11.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor