TEOG Sınavında başarılı olan Öğretmenler ödüllendirildi

GÜNDEM 2.03.2014 14:29:40 0
TEOG Sınavında başarılı olan  Öğretmenler ödüllendirildi

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Kasım ayında yapılan TEOG Sınavında okullarında başarılı olan 31 öğretmen İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün teklifi sonucunda Kaymakam Emrah Yılmaz tarafından başarı belgesi ile ödüllendirildi.

Besni İlçe Milli Eğitim SODES Kültür Salonunda yapılan ödül töreninde konuşan Besni İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Turaç: “ Tüm öğretmenlerimizin emeği kutsaldır ve takdire şayandır. Ancak bu kutsal emekler içerisinde bir adım daha öne çıkan arkadaşlarımızın göstermiş olduğu çaba ve gayreti görmezden gelemezdik. Bizlerin bu konudaki değerlendirmelerini ve tespitini yerinde bularak yapmış olduğumuz teklifi geri çevirmeyen sayın kaymakamımıza da şükranlarımı sunuyorum. Onun bize sağladığı destek ile hep bir adım ilerisini hedefleyeceğiz ve sizlerin sayesinde de bu hedeflere ulaşacağız. İkinci dönem sınav takvimi açısında daha yoğun bir dönem yaşayacağımız için sizlerden daha yoğun bir tempo bekliyorum. Başarıda şüphesiz disiplinli ve sistemli çalışmanın yanında öğrenci öğretmen-aile diyalogunun payı çok büyüktür. Öğrenci velilerimizle gerekli diyalogu sağlayarak hedeflediğimiz başarıyı yakalayacağımızdan emin olduğumu belirterek hepinizi, okul idarecilerimizi tebrik ediyorum” dedi.

Daha sonra tek tek sahneye çağrılan öğretmenlere “Başarı Belgeleri” verildi. Öğretmenlerimize Başarı Belgesi’nin yanı sıra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hediye verildi.

 

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor