Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Terör Operasyonu Sonrası Kurbanlar Kesildi

Adıyaman´da 27 Nisan´da yapılan terör operasyonunda 8 teröristin etkisiz hale getirilmesi operasyonunu yapan Jandarma ve Polis Özel Harekat timleri için Emniyet ve Jandarma´da kurbanlar kesildi, dualar edildi.

GÜNDEM 5.05.2017 18:47:29 0
Terör Operasyonu Sonrası Kurbanlar Kesildi

İl Emniyet Müdürü Metin Alper, kurban kesme töreninde yaptığı açıklamada, "Hepinizin bildiği gibi 29 Nisan´da Jandarma ve Polis Özel Harekat ekiplerimizin operasyonu ile 8 bölücü terör örgütü mensubu etkisiz hale getirildi. Bu operasyon neticesinde arkadaşlarımız burunları bile kanamadan, kazasız, belasız olarak kışlalarına dönmüş olması bizim için büyük bir başarı olarak görüldüğünden, bugün bu kurban kesimi etkinliğini yaptık. Önce Polis Özel Harekatı ziyaret ettik. Ziyaretimizde polis ve gazi yakınları, kanaat önderleri, STK başkanları, hayırsever iş adamları ve sayın vali yardımcımızla alay komutanımız bulundu. Kurban kesimini gerçekleştirdik.  Arkadaşlarımızla birlikte dualarımızı yaptık. Daha sonra da Jandarma Özel Harekata geçerek orada aynı etkinliği gerçekleştirdik" dedi.

Terörle Mücadele Aynı Kararlılıkla Devam Edecek

Terörle mücadelenin aynı kararlılıkla devam edeceğini vurgulayan Alper, şöyle devam etti: ?Bu mücadeleyi her alanda gerçekleştiren hem Jandarma Özel Harekat hem de Polis Özel Harekattan kardeşlerimizle bir araya gelerek, onlara hem moral depolamak hem de bundan sonra yapacakları operasyonlarda güç vermek amacıyla bu etkinliğimizi yaptık. Gerçekten kardeşlerimizin moral ve motivasyonlarını artırdık. Çok mutlu olduk. Özellikle burada şehit ailelerinin olması manevi bir hava kattı. Tabi bu terörle mücadele kararlılıkla devam edecek. Bölgemize sızmaya çalışan bölücü terör örgütlerine hiçbir şekilde müsaade edilmeyecek. Bir grup etkisiz hale getirildi. Var olan ve gelmeye çalışanlarla da mücadele devam edecek? dedi.


Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024
Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024

BESNİ HAKKINDA HERŞEY...

Besni'de Kaybolan Meslekler "KARCILIK"
Besni'de Kaybolan Meslekler "KÖŞGERLİK"
BESNİ ÜZÜMÜ
Besni'de Beddualar Dualar Atasözleri
BESNİ AĞZI
BESNİ'DE AİLE YAPISI
BESNİ'DE KÖPRÜLER
BESNİ'DE DEHLİZLER
BESNİ'DE TARIM
BESNİ'DE ÇEŞMELER
BESNİ SOFRASI
BESN'NİN COĞRAFİK YAPISI
BESNİ DARPHANESİ
BESNİ'DE MEDRESELER
BESNİ'DE KİLİSELER
BESNİ'DE HAMAMLAR
BESNİ'DE CAMİLER