Tetirli İlköğretim Okulu'na Mardinli İşadamından Destek

GÜNDEM 11.04.2012 09:57:58 0
Tetirli İlköğretim Okulu

 06.04.2012 tarihinde Tetirli İlköğretim Okuluna gelen Hayırsever İşadamı Osman Demirci, Gaziantep AK Parti Milletvekili Mehmet Erdoğan ile Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MUSİAD) Teşkilatlanma Komisyon Başkanı Abdurrahman Kaan, Gaziantep MUSİAD Başkanı Kurt Ali Kılçık, Bursa MUSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çepni ve diğer yönetim kurulu üyeleri ile Basın Danışmanı Ali Babat’ı Besni İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmet Öztürk, Köseceli Belediye Başkanı Ömer Orhan, Okul Müdürü Mikail Şahin, Okul Öğretmenleri, Köy Muhtarı, Veliler ve öğrenciler karşıladı. 

Yapılan işleri yerinde görmek isteyen Demirci Besni İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmet Öztürk’le sohbetinde “Kendisinin Mardin’de çok sıkıntılar yaşadığını, Mardin’de eğitim gördüğü okulun buradaki okulla hemen hemen aynı olduğunu, bu okulu görünce eski günleri hatırladığını söyledi. Buradaki okulun şartlarını düzeltmek, yavrularımızın daha iyi ortamlarda eğitim almalarını sağlamak için emeği geçen tüm herkese teşekkür ediyorum, ülkemizin her yeri bizim için önemlidir dedi. Mardin, Antep ayırımı yapmadan her yere her isteyene ulaşmaya çalışıyoruz, eğitim bizler için çok önemlidir” dedi.

Besni İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmet Öztürk’de Demirci’ye hitaben; “Sizi burada görmek bizleri çok heyecanlandırdı, çok duygulandırdı. Besnili iş adamlarımız Besni’nin eğitimine hep destek verdiler. Burada Besnili olmayan bir kişinin Besni eğitimine katkı sunması ve bu okulumuza destek vermesi, kalkıp buralara kadar gelmesi, çalışmaları yerinde görmesi takdire şayandır. Sizi öncelikle camiam ve şahsım adına kutluyor, başarılarınızın devamını diliyorum. Böyle davranışların diğer iş adamlarına da örnek olmasını temenni ediyorum. Ayrıca Gaziantep Milletvekilimiz Mehmet Erdoğan’ı ve Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MUSİAD) Teşkilatlanma Komisyon Başkanı ve Şube Başkanları ile yönetim kurulu üyelerini burada görmekten çok mutluyum, hepinizi bu sene kutlanacak olan Besni Eğitim Bayramına bekliyorum” dedi.

Okulumuza Gaziantep AK Parti Milletvekili, Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Üyesi Mehmet Erdoğan ile MUSİAD Teşkilatlanma Komisyon Başkanı Abdurrahman Kaan, Gaziantep MUSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Kurt Ali Kılçık, Bursa MUSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çepni ile diğer yönetim kurulu üyeleri katılarak okulda yapılan çalışmaları yerinde gördüler. Gaziantep AK Parti Milletvekili Mehmet Erdoğan “Memleketim olan Besni’nin bir okuluna böyle bir yardımı sevgili Dostum Osman Demirci’nin yapması beni mutlu etmiştir. Gaziantep Milletvekili olmama rağmen Besni ile bağlarımı hiç koparmadım, bu noktada Besni için ne gerekiyorsa Adıyaman Milletvekilleri arkadaşlarımızla beraber gerekeni yapmaya çalışıyoruz. Desteklerimizi hiçbir zaman esirgemeyeceğiz” dedi.

Olay TV (Gaziantep) Hayırsever İşadamı Osman Demirci, Besni İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmet ÖZTÜRK ve Köseceli Belediye Başkanı Ömer Orhan ile röportaj gerçekleştirdiler.

Okul gezisinden sonra Hayırsever İşadamı Osman Demirci ve Besni İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmet Öztürk, Köseceli Belediyesi ile 2008 yılında SODES kapsamında Besni İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yaptırılan Köseceli Kültür evini gezdiler.

Besni İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmet Öztürk, başta Hayırsever İşadamı Osman Demirci’ye, Okul Müdürü Mikail Şahin’e, okul öğretmenlerinden Ayşe Arslan ve Esra Eyyüpoğlu’na eğitime katkılarından dolayı teşekkür etti.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor