Toplantı Halindeki FETÖ Üyelerine Operasyon

Adıyaman´da, akademisyenlere yönelik düzenlenen operasyonda toplantı halinde himmet parası sayan ve Fetullah Gülen videoları izleyen 7 şüpheli gözaltına alındı.

ASAYİŞ 13.02.2018 10:25:30 0
Toplantı Halindeki FETÖ Üyelerine Operasyon

Adıyaman Cumhuriyet Başsavcılığı´nın yürüttüğü FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Adıyaman Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize İşlerle Mücadele Şubesi ekipleri, 7 adrese operasyon düzenlendi.

Operasyonda Akademisyenlerden oluşan firari aranan İsa ve İsmail kod aldı İ.B. ile faaliyetlerine devam ettiği belirlenen Adıyaman Üniversitesi´nde aktif olarak görev yapan Yrd. Doç. D.R., H.P ve Yrd. Doç. Dr. R. K.´nin gizlendikleri bir araç içerisinde iddiaya göre örgüt elebaşı Fetullah Gülen´in videolarını izledikleri, örgütsel görüşme yaptıkları ve toplanan himmet paralarının dağıtımı yaptıkları esnada yakalandı.

Ayrıca akademisyen imamı İ.B´den örgütsel güncel olarak kullandığı ´Falcon´ adlı gizli mesajlaşma uygulaması yüklü telefon ele geçirildi.

Operasyonda İ.B.,H.P., R.K., L.A., A.T., S.Ç. ve O.S., gözaltına alındı. Ele geçirilen para ve örgütsel dokümanlara el konulurken gözaltına alınan şüpheliler sağlık kontrolünün ardından sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

 


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor