TOPLU SÖZLEŞMEDE MUTLU SON: EN DÜŞÜK İŞÇİ MAAŞI 3600 TL

Daha önce Besni Belediyesi ve Belediye-İş Sendikası arasından yaşanan toplu sözleşme konusundaki fikir ayrıklarında ortak noktada buluşuldu. Sözleşme kapsamında belediye bünyesindeki en düşük işçi maaşı 3600 lira olarak belirlendi.

GÜNDEM 23.03.2021 09:16:55 0
TOPLU SÖZLEŞMEDE MUTLU SON: EN DÜŞÜK İŞÇİ MAAŞI 3600 TL

Geçtiğimiz aylarda toplu sözleşme konusunda Besni Belediyesi ve Belediye-İş Sendikası arasında görüş ayrılıkları yaşanmış hem belediye başkanı hem de sendika başkanı yaptıkları açıklamalarla gündeme gelmişlerdi.
Aradan geçen süre zarfında iki taraf sözleşme konusunda ortak noktada buluştu ve yeni sözleşme Belediye Başkanı E. Mehmet Emre ile Belediye-İş Sendikası Şanlıurfa Şube Başkanı Adem Şıltak arasında imzalandı. Sözleşme ile belediye bünyesinde en düşük işçi maaşı 3600 lira olarak belirlenirken taraflar kararın Besni´ye hayırlı olmasını diledi.
Sözleşme sonrasında açıklama yapan Belediye Başkanı E. Mehmet Emre; ?Emeğin ve emekçinin her daim yanındayız. Besni Belediyesi ile Belediye -İş Sendikası arasında toplu İş Sözleşmesi imzalandı. Gerçekleştirilen toplu iş sözleşmesinin tüm kazanımları ile hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Biz her zaman emeğin, emekçinin yanındayız. Mesai arkadaşlarımızın her türlü haklarını korumak için belediyemizin bütün imkânlarını seferber ediyoruz. Arkadaşlarımız da sağ olsunlar bunların karşılığını veriyorlar. Toplu iş sözleşmemizin tekrar hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum? dedi.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor