“TOPLUM KALKINMASINDA GÖNÜL ELÇİLERİ” PROJESİ BESNİ’DE ANLATILDI

GÜNDEM 20.12.2013 11:24:06 0
“TOPLUM KALKINMASINDA GÖNÜL ELÇİLERİ” PROJESİ  BESNİ’DE ANLATILDI

 

İlçemiz Halt Eğitim Merkezi toplantı salonunda düzenlenen programa İlçe Kaymakamı Emrah Yılmaz,İlçe Emniyet müdürü Cemal Avan, İlçe Jandarma ve Garnizon Komutanı Kurmay Binbaşı İsmail İri, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Turaç, okul müdürleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Açılış konuşmasını yapan İlçe Kaymakamı Emrah Yılmaz; “Kadına ikinci bir şans projesi kapsamında bir araya geldik. Geçen yıl sayın Başbakanımızın eşi Emine hanımın himayelerinde başlayan Gönül Elçileri projesinin ikinci kısmı ilçemizde hayata geçirilecek. Bu proje toplumda avantajlı kesimde olan bayanların topluma kazandırılması daha önemli nitelikli hale gelmesi ve özellikle iş gücü kapasitesinin arttırılması için yapılacak çalışmaları kapsıyor.

Proje kapsamında geçen hafta ilimizde sayın valimizin başkanlığında tanıtımı yapılmıştır. Bizde ilçemizde bu projeyi tanıtmak için bir araya geldik.Bizlerde Besnili olarak her zaman  Adıyaman’ın yüzünü ağarttığımız gibi bu projede de sizlerin desteğiyle Besni’nin sesini yeniden duyurmak istiyoruz. Besnili kadınlarımız için daha iyi şeyler yapmak istiyoruz. Burada sizlerin desteği önemli ve bu konuda hepimizin yapabileceği çok şeyler var.” dedi.

İlçe Kaymakamı Emrah Yılmaz’ın konuşmasından sonra Besni Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Ali Koca, projenin işleyişi ve hedef kitleleri hakkında slayt eşliğinde çeşitli bilgiler vererek projenin amacı ve hedefini anlattı.

 

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor