TPAO’dan Valilik makamına ziyaret

GÜNDEM 15.12.2012 11:30:20 0
TPAO’dan Valilik makamına ziyaret

 

TPAO’nun kuruluşunun 58. yıldönümü münasebetiyle ilk olarak Adıyaman Valiliği önündeki Atatürk Anıtına çelenk koyan TPAO Bölge Müdürü Halil Murat Demir Başkanlığındaki TPAO heyeti daha sonra Valiliğe geçerek, Vali Mahmut Demirtaş tarafından makamda kabul edildiler.

Valilik Makamında kabul edilen TPAO heyeti, Vali Mahmut Demirtaş’ı Adıyaman’da yaptığı çalışmalar hakkında bilgilendirdi.

TPAO’nun 10 Aralık 1954 yılında Türkiye’nin Milli Petrol Şirketi olarak kurulduğunu belirten TPAO Bölge Müdürü Halil Murat Demir, “TPAO’nun kendisine vizyon olarak, ülkemizin Petrol ve Doğalgaz ihtiyacını karşılayan, çalışılması en çok arzu edilen, bölgesinde etkin bir dünya enerji şirketi olmaktır. Kurum olarak bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz”dedi.

Adıyaman’da ilk petrol keşfinin 1971 yılında yapıldığını ve artan üretim ve sondaj faaliyetleri neticesinde de 1992 yılında Adıyaman Bölge Müdürlüğünün kurulduğunu kaydeden TPAO Bölge Müdürü H. Murat Demir, “O günden bugüne TPAO olarak Adıyaman’da petrol arama çalışmalarımız devam etmektedir. Son yıllardaki keşiflerimizle birlikte Adıyaman’daki petrol arayışımız ve üretimimiz artarak faaliyetlerimiz sürmektedir. Önümüzdeki yıllarda da inşallah Adıyaman bölgesinin faaliyetleri ve üretimi artarak devam edecektir. Bugüne kadar bizlere her konuda destek olan ve bundan sonra da desteklerini esirgemeyeceğine inandığımız Sayın Valimize bizleri kabul etikleri için teşekkür ediyor, kurum olarak şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

TPAO Bölge Müdürü Halil Murat Demir Başkanlığındaki TPAO yöneticilerinin ziyaretinden memnuniyet duyan Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş ise, “Milli Petrol Arama Şirketi olarak kurulan TPAO’nun ülkemizin en köklü kurumlarından olduğunu belirterek, TPAO, gerek uluslararası alanda, gerek ülkemizde ve gerekse de ilimizde önemli çalışmalar yapmaktadır. Kuruluşundan bugüne kadar milli ekonomiye önemli katkılar sağlamanın yanında, sosyal sorumluluk projelerini de büyük destekler vermektedir. Bu vesile ile TPAO’nun 58. yıldönümünü kutluyor, bütün çalışanlarını da tebrik ediyorum” dedi.

 

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor