TPAO Kültür Kompleksi hizmete hazır

GÜNDEM 19.02.2013 10:52:17 0
TPAO Kültür Kompleksi hizmete hazır

 

Şehre gelen üst düzey yöneticilerin, koordinasyon toplantılarında, Tpao'nun kültür kompleksini kullanabileceğini ifade eden Demir, bunun dışında üst düzey komitelerinin, kamu kurumlarının ve halkın da bu alanlardan istifade edebileceğini belirtti.

Kurumlara katkılarının; sadece asfaltla, 2010 yılında 500 kişilik kız öğrenci yurdu yapımı için valiliğe verilen 7 buçuk milyon lira ile okullara yaptıkları yardımlarla, yarışmalarla veya camilere, kamu alanlarına, muhtarlıklara yaptıkları çimento yardımlarıyla, yolların düzeltilmesiyle sınırlı olmadığı gibi Adıyaman'a katkı sağlamak üzere inşaatların da devam ettiğini ifade eden Halil Murat Demir, şöyle devam etti:

'Bu çalışmamızdan biri de Tpao Kültür Merkezi dediğimiz hizmet binamızdır. Kültür Merkezi içerisinde 554 kişi kapasiteli bir konferans salonu yaptık. Bu konferans salonunu Adıyaman'daki kamu kurum, kuruluşlarının ve halkımızın kullanımına sunacağız. Bu çalışmamız dışında OSB ile Tpao Adıyaman Bölge Müdürlüğü arasında bulunan alana cami yaptık. Şu anda bu alanın dış çevre düzenlemesini yapıyoruz. Bu çalışmamız bittikten sonra camimizi Adıyaman halkının kullanımına açacağız. Hizmete açacağımız konferans salonumuzda çeşitli etkinlikler yapılabilir. Aynı zamanda kompleks içinde yaklaşık 80 kişilik bir toplantı salonu var. Bu toplantı salonumuzu kamunun hizmetine açarak, gerek ilimize gelecek olan üst düzey yöneticilerinin koordinasyon toplantıları gerekse üst düzey komite toplantıları için Adıyaman'ın kullanımına açacağız.'

Personelin öğle yemeklerini yediği binanın 1992 yılında yapıldığına işaret eden Tpao Adıyaman Bölge Müdürü Halil Murat Demir, '1992 yılında bölgemizde yapılan yapıların çoğu prefabrik yapılardan oluşmaktaydı. Yemekhanemizde prefabrik yapıydı. ve yılların verdiği yıpranmayla yemekhanemiz bayağı eskiyerek, kullanılamaz hale gelmişti. Aynı komplekste 250 kişinin yemek yiyebileceği bir yemekhaneyi, salonu ve işçi sağlığı birimini faaliyete geçirdik. Bu birimde de doktor muayene odası ve laboratuvarımız yer almakta. Yeni kompleksimiz hem Tpao'ya hem de ilimize hayırlı olsun. Yeni toplantı salonumuz da diğer bölgelerde olmayan bir toplantı salonudur. Yeni kompleksimiz Adıyamanımızın yüz akıdır.' diye konuştu.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor