TRAFİK CANAVARI KARTAL KAVŞAĞINDA

Gün geçmiyor ki yeni bir kaza olmasın. Yenikent´teki Kartal heykelinin bulunduğu kavşakta yaşanan trafik kargaşası son olarak 6 kişinin yaralandığı kazaya neden oldu. Peki, emniyetin ya da Karayollarının önlem alması için birilerinin ölmesi mi gerekiyor?

GÜNDEM 1.09.2018 11:43:02 0
TRAFİK CANAVARI KARTAL KAVŞAĞINDA

TRAFİK YOĞUNLUĞU ARTTI

Gaziantep transit geçiş güzergâhında olmasının yanında Yenikent´teki nüfusun da artmasıyla trafik yoğunluğu da had safhaya ulaşan Yenikent´te Şehir Merkezi girişinde yapılan Merinos kavşağı trafik kazalarının minimuma indirmişti. Şimdi ise Kartal kavşağı olarak bilinen Afet Evleri önündeki kavşakta gün geçmiyor ki yeni bir kaza olmasın.

Trafik ışıklarının olmadığı kavşakta dönüşlerde tam anlamıyla bir kargaşa yaşanıyor. Duble yol çalışmasının tamamlanmasıyla dönüşler için cepler yapılmasına rağmen, trafik kuralına uymayan sürücüler, ana yolda hızla giden sürücülerle karşı karşıya geliyor. Sonuç ise çoğu hasarlı olmak üzere, yaralamalı trafik kazaları!

ÖNLEM İÇİN NEYİ BEKLİYORLAR

Peki, şimdiye kadar bu kavşağa neden önlem alınmadı? Trafik lambası, tüm bu kargaşaya son verebilecekken, yetkililer acaba kazalarda birkaç kişinin ölmesini mi bekliyor? Burada yaşanan son kazada ise 6 kişi yaralandı. Kavşakta çarpışan otomobil ile kamyonette bulunan 6 kişi kazayı hafif yaralarla atlattı. Hüseyin Baydemir idaresindeki 27 PT 489 plakalı Gaziantep istikametinden gelen otomobil ile tali yoldan ana yola çıkan Şükrü Erdoğan yönetimindeki 07 FSD 51 plakalı kamyonetle çarpıştı. Kazada otomobil sürücüsü Hüseyin Baydemir ile otomobilde bulunan Yasemin Baydemir, Nejla Baydemir, Asya Baydemir, Hatice Canpolat ve Derya Ata yaralandı. Yaralılar ihbarla olay yerine gelen ambulanslarla Besni Devlet Hastanesi´ne götürüldü.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor