Traktör Sürücülerine Seminer verildi

GÜNDEM 2.03.2014 14:37:37 0
Traktör Sürücülerine Seminer verildi

Besni Halk Eğitim Merkezi Toplantı salonunda gerçekleştirilen seminerde Besni Jandarma Trafik, Besni Emniyet Müdürlüğü, Besni İlçe Sağlık Müdürlüğü ve İlçe Tarım Müdürlüğünün ortaklaşa yaptıkları seminerde traktör sürücülerine uyarılarda bulunuldu.

Besni Emniyet Müdürlüğü Trafik Memuru Nevzat Göğüş sunum eşliğinde Türkiye’de meydana gelen traktör kazalarının oranlarını ve kazaların başlıca sebeplerini anlattı.

İlçe Jandarma Trafik Memuru Başçavuş Osman Yıldırım ise traktör sürücülerine traktör kullanımında tepe lambasının ve reflektör’ün önemini anlattı. Yıldırım “ hepimiz kadere inanıyoruz. Fakat tedbirlerimizi de almamız gerekiyor. Traktör sürücüleri traktörlerine tepe lambasını kesinlikle takmalıdır. Çünkü ışık donanımı eksikliği yüzünden çok sayıda kaza meydana geliyor.  Ölümle sonuçlanan kazaların başında traktör kazaları geliyor.” Dedi.

Daha sonra ilçe Tarım Müdürlüğü memuru Halil Çelikoğlu tarım aletleri kullananlarının bilinçli kişiler olmasına ve tarım aletlerinin kullanılışı konularına değindi.

Seminer sonunda İlçe Sağlık Müdürlüğü Memuru Rüştü Kubat’ta meydana gelen kazalarda ilk yardım tedbirlerini anlattı.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor