Troisdorf Dostluk Derneği’nin yeni başkanı Musa Karakuş oldu

GÜNDEM 26.03.2013 13:48:26 0
Troisdorf Dostluk Derneği’nin yeni başkanı Musa Karakuş oldu

 

Besni Troisdorf Dernek binasında yapılan toplantıya Kaymakam Gürkan Demirkale, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yaman, Merinos Besni Temsilcisi Musa Karakuş, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Mehmet Öncel, kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Toplantıda Divan Başkanlığına Mehmet Öncel seçilirken katip üyeliklerine ise Hayri Kara ve Osman Çelik seçildi. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Yönetim ve Denetim Kurulu Raporları okundu ve akabinde seçime gidildi. Tek liste halinde gidilen seçimde Başkanlığa Musa Karakuş seçildi. 2. Başkanlığına gazetemiz yazarı Mehmet Demirel, Yönetim kurulu ise, Mustafa İbiş, Mehmet Arslan ve Hüseyin Yüksel şeklinde oluştu. Denetleme Kurulu Asil Üyeliklerine  ise, Bozan Engin, Ömer Güllü ve Devlet Subaşı seçildi.

Olaganüstü Genel Kurul Toplantısının ardından açıklamalarda bulunan Musa Karakuş, Hasan Emre’nin istifasından sonra bu toplantının gerçekleştirildiğini ve bu önemli görevin kendisine verildiğinden çok memnun olduğunu söyledi. Açıklamalarının devamında ise; “Böylesine önemli bir göreve gelmedim, getirildim. Troisdorf Derneğinin bütün masraflarını Merinos karşılamaktadır. Bu dernek aracılığı ile ilçemize yabancı öğrenciler gelecek ve aynı şekilde bizlerde oraya gideceğiz. Bu süreç içerisinde birçok faaliyetimiz olacaktır. Önümüzdeki aylarda Troisdorf Meclis Üyelerini Besni’ye davet etmeyi düşünüyoruz” dedi.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor