TUĞSUZ ALİAĞA OKULU TAMAMEN YENİLENDİ

Hayırsever hemşerimiz işadamı İbrahim Tuğsuz tarafından 2011 yılında yaptırılan 15 Temmuz Şehitler Mahallesindeki Ümmü Tuğsuz Anaokulu ve Tuğsuz Ali Ağa İlkokulunun tüm boya, badana ve tadilat işlemleri yine hayırsever hemşerimiz İbrahim Tuğsuz tarafından

GÜNDEM 31.01.2020 12:18:12 0
TUĞSUZ ALİAĞA OKULU TAMAMEN YENİLENDİ

BÜTÜN OKUL ELDEN GEÇİRİLDİ

Hayırsever hemşerimiz İbrahim Tuğsuz tarafından 2011 yılında yaptırılan ve anne ve babasının adını taşıyan 15 Temmuz Şehitler Mahallesindeki Ümmü Tuğsuz Anaokulu ve Tuğsuz Ali Ağa İlkokulunun tadilat işlemleri için yine işadamı hemşerimiz İbrahim Tuğsuz kolları sıvadı.
Okulun iç bölümü sınıflar ve kapılar dahil tamamen yeniden boyatılarak ilk günkü görünümüne kavuşturuldu. Okulun dış bölümünde ise boya ihtiyacı olan tadilat gerektiren yerler de yine hemşerimiz İbrahim Tuğsuz tarafından yaptırılarak 2019-2020 Eğitim Öğretim yılının ikinci dönemine hazır hale getirildi. Hayırsever hemşerimiz Tuğsuz, okulun eğitim öğretime başladığı günden beri okul yönetiminin talebi doğrultusunda okulun tüm eksiklerini gideriyor.

?TUĞSUZ DESTEĞİNİ EKSİK ETMİYOR?

Okula yapılan tadilat işlemleriyle ilgili gazetemize açıklamada bulunan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Demirel; ?Okulun komple iç boyası yapıldı. Yine iç dış bütün kapılar boyatıldı. Pencere ağızlarına yağmur sularının içeriye girmemesi için silikon yaptırıldı.
Okulun dış cephesinde boya ihtiyacı olan yerler yine boyanarak ilk günkü görünümüne kavuşturuldu. Yani ihtiyacımız olan tadilatın hepsi yapıldı ve yine hemşerimiz İbrahim Tuğsuz tarafından okulumuza bir de temizlik aracı hediye edildi. Tüm bu işlemlerin hepsi yaklaşık 50 bin lira civarında bir paraya yapıldı. Öğrencilerimizin daha rahat ve temiz bir ortamda öğrenim görebilmeleri adına desteklerini üzerimizden eksik etmeyen değerli işadamı hemşerimiz sayın İbrahim Tuğsuz´a teşekkür ediyorum? dedi. 


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor