TUĞSUZ ALİ AĞA ORTAOKULU KAYMAKAMLIK KUPASININ SAHiBi OLDU

Besni Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından organize edilen Besni Kaymakamlığı Kurumlar Arası Yarı Saha Futbol Turnuvasında Tuğsuz Aliağa Ortaokulu Şampiyon oldu.

SPOR 16.06.2022 17:17:00 0
TUĞSUZ ALİ AĞA ORTAOKULU KAYMAKAMLIK KUPASININ SAHiBi OLDU

Besni Kaymakamlığı Bahar Turnuvaları kapsamında düzenlenen ve toplam 16 takımın mücadele ettiği Kurumlar Arası Yarı Saha Futbol Turnuvası Tuğsuz Aliağa Ortaokulu ve İlçe Sağlık Müdürlüğü arasında oynanan final maçı ile tamamlandı. Müsabakalar sonunda rakibini 3-1 mağlup eden Tuğsuz Aliağa Ortaokulu turnuvanın Şampiyonu oldu. Çok sayıda spor severin izlediği ve seyir zevki oldukça yüksek olan final müsabakasını İlçe Kaymakamı Nazlı Demir de tribünden takip etti. 

Müsabakalar sonunda Tuğsuz Aliağa Ortaokulu, birinci, İlçe Sağlık Müdürlüğü ikinci, İlçe Emniyet Müdürlüğü takımı ise üçüncü oldu. Müsabakanın ardından dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları verildi.
Turnuvanın ardından açıklamada bulunan Besni Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Metehan Adıgüzel; “Turnuvanın düzenlenmesinde bizlere destek olan İlçe Kaymakamımıza, turnuvaya katılan tüm takımlarımıza, maçlarda görev yapan hakemlerimize ve sağlık ekibine ve İlçe Stadyumunda görev yapan çalışma arkadaşlarıma teşekkür ederim” dedi.

İlçe Kaymakamı Nazlı Demir ise yaptığı açıklamada; “Gençlik Spor İlçe Müdürlüğümüz organizasyonunda düzenlediğimiz Besni Kaymakamlığı Bahar Turnuvaları kapsamında yapılan Kurumlarası Futbol Turnuvasının final maçını izleyerek turnuva şampiyonu Tuğsuz Ali Ağa Ortaokulu ile ikinci olan İlçe Sağlık Müdürlüğü takımı ve üçüncü olan İlçe Emniyet Müdürlüğünün kupa ve madalyalarını takdim ettik. Dostluğun kazandığı kurumlar arası kaynaşmaya ve dayanışmaya vesile olan bir turnuva oldu. Organizasyonda emeği geçen başta Gençlik Spor İlçe Müdürümüz Metehan Adıgüzel ve ekibine, katılım sağlayan tüm kurumlarımıza ve personelimize çok teşekkür ediyorum” dedi.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor