Tuğsuz Ali Ağa Ortaokulunun yılsonu sergisi ilgi gördü

Besni Tuğsuz Ali Ağa Ortaokulu Görsel Sanatlar Öğretmeni Naci Karakuş ve öğrencileri tarafından oluşturulan yılsonu resim sergisi beğeni topladı.

GÜNDEM 14.06.2022 10:21:00 0
Tuğsuz Ali Ağa Ortaokulunun yılsonu sergisi ilgi gördü

Besni Recep Tayyip Erdoğan Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen sergi açılışına İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Demirel, Şube Müdürleri Neşet Taner ve Adil Kahya, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Katılımcıların ilgiyle takip ettiği sergide, öğrencilerin eğitim öğretim yılı içinde yapmış oldukları 200'ü aşkın çalışma sergilendi.

Yapılan çalışmalar ile ilgili Öğretmen Naci Karakuş'tan bilgi alan Milli Eğitim Müdürü Mehmet Demirel serginin ardından yaptığı açıklamada; “Sayın Öğretmenimizin ve öğrencilerimizin yapmış oldukları bu çalışma gerçekten takdire şayan. Öğrencilerimizin akademik başarıları için her fırsatta çalışıp onları destekliyoruz. Onları her yönüyle desteklemek adına sanat, spor ve kültürel alanlarda da destekleyecek ve geliştirecek çalışmalar planlıyoruz. Nitekim iki senedir uygulamakta olduğumuz BENAP'ta da çocuklarımızı bir bütün olarak ele alıp, her alanda destekliyoruz. Onlar yeterki kendi kabiliyetlerini ortaya çıkaracak ortam istesinler, onlara her türlü desteği vermeye hazırız. Bu vesileyle geldiğimiz bu sergi için Öğretmenimiz Naci Karakuş'u ve öğrencilerini tebrik ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” dedi.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor