Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

TÜGVA´dan Grup Yürüyüş Konseri

Türkiye Gençlik Vakfı Besni Şubesi ve Besni Belediyesi organizesinde düzenlenen öncü gençlik gecesinde Grup Yürüyüş katılımcılara güzel bir gece yaşattı.

GÜNDEM 19.05.2017 18:08:35 0
TÜGVA´dan Grup Yürüyüş Konseri

Türkiye Gençlik Vakfı Besni Şubesi ve Besni Belediyesi organizesinde düzenlenen öncü gençlik gecesinde Grup Yürüyüş katılımcılara güzel bir gece yaşattı.

İlçe Stadyumunda düzenlenen geceye İlçe Kaymakamı Ahmet Gencer, Belediye Başkanı, İbrahim Öztürk, İlçe Emniyet Müdürü Cemal Avan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşet Yazar, Belediye Başkan Yardımcısı Halil Karakuş, TÜGVA İl Temsilcisi İdris Toprak, kurum ve daire amirlerinin yanı sıra vatandaşlar katıldı.

Kur´an-ı Kerim Tilaveti ile başlayan gecede açılış konuşmasını yapan TÜGVA Besni İlçe Temsilcisi Gökhan Serter; ?15 Temmuz´da darbe girişiminin ardından ülkemizin hemen her alanında cemaat adını kullanarak, İslam kelimesini kullanarak insanımızın hassas değerleri üzerinden faaliyet yürüten bir örgütün toplum zihninde açtığı derin travmadan bahsedebiliriz. Devlet, halkın iradesiyle darbeye karşı durmuştur? dedi.

Daha sonra konuşan Belediye Başkanı İbrahim Öztürk ise yaklaşık 25 yıl önce Milli Gençlik Vakfı Besni İlçe Başkanlığı yaparken yaşadığı heyecanı ve gayreti şuanda ki TÜGVA gençliğinde gördüğünü belirtti.

TÜGVA´nın daha güzel çalışmalara sebep olması temennisinde bulunan Öztürk şunları söyledi; ?Bizim gençlerimize çok işimiz düşecek. Bu darbe sürecinden sonra, bütün dünyanın Türkiye üzerinde oynadıkları oyunları gördükten sonra bizim gençlerimizin artık her zamankinden daha fazla çalışması lazım.  İnşallah bu gençliğin gerek Türkiye´de gerekse de Adıyaman ve Besni´de oluşması hepimizin görevidir. Bizde yapılan bu çalışmalarda gerek hizmetkar olarak gerekse de bir ağabey olarak katkı sağlamaya çalışacağız? dedi.

Daha sonra şiir dinletisi gerçekleştikten sonra sahne alan Grup Yürüyüş birbirinde güzel eserlerini geceye katılanlar için seslendirdikten sonra program sona erdi.


Anahtar Kelimeler: TÜGVA Grup Yürüyüş Konseri
Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024
Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024

BESNİ HAKKINDA HERŞEY...

Besni'de Kaybolan Meslekler "KARCILIK"
Besni'de Kaybolan Meslekler "KÖŞGERLİK"
BESNİ ÜZÜMÜ
Besni'de Beddualar Dualar Atasözleri
BESNİ AĞZI
BESNİ'DE AİLE YAPISI
BESNİ'DE KÖPRÜLER
BESNİ'DE DEHLİZLER
BESNİ'DE TARIM
BESNİ'DE ÇEŞMELER
BESNİ SOFRASI
BESN'NİN COĞRAFİK YAPISI
BESNİ DARPHANESİ
BESNİ'DE MEDRESELER
BESNİ'DE KİLİSELER
BESNİ'DE HAMAMLAR
BESNİ'DE CAMİLER