Tuncay Okutan’ın Mutlu Günü

GÜNDEM 23.08.2014 11:12:14 0
Tuncay Okutan’ın Mutlu Günü

Çiftin nikâhını Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu kıyarken, nikâh şahitliklerini ise Adıyaman milletvekili Mehmet Metiner, AK Parti Teşkilat Başkan Vekili Mahmut Göksu, iş adamı Faruk Aslan, Denizbank Genel Müdür Yardımcısı Şaban Çağıran ve Yazar Cumali Ünaldı yaptılar. 

Okutan ve Balık çiftinin nikâhını kıyan Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, evlenen çifte mutlu ve huzurlu olmanın ipuçlarını vererek, “Mademki damadımız ve gelinimiz Adıyamanlı, o zaman kendilerinden en az 5 çocuk bekliyoruz. Evlerin neşesi çocuklardır. Çocukların olmadığı hayatın tadı olmaz” diyerek çifte mutluluklar diledi. 

Nikâhın şahitliğini yapan milletvekili Mehmet Metiner ise evlenme cüzdanını gelin hanıma vererek çifte ömür boyu mutluluklar diledi. Metiner, “Gerek gelin hanım ve gerekse damat bey ikisi de birbirinden değerli insanlardır. Her ikisinin de ailesini yakinen biliyor ve tanıyoruz. Allah mutluluklarını daim etsin” şeklinde konuştu.

AK Parti Teşkilat Başkan Vekili Mahmut Göksu ise, “Tuncay ve Sema kardeşlerimize ömür boyu mutluluklar diliyoruz. Allah evliliklerini daim etsin; hayırlı evlatlar nasip etsin” dedi.

Tuncay Okutan’ın düğününe Adıyamanlılar Vakfı Genel Başkanı Ömer Özkartal ile birlikte aile fertleri, bazı belediye meclis üyeleri, çok sayıda iş adamları, bürokrat, sanatçı ve yakın dostları katılarak kendisini yalnız bırakmadı.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor