‘Türkiye Okuyor, Besni Okuyor’ kitap fuarı açıldı

GÜNDEM 6.04.2013 09:28:01 0
‘Türkiye Okuyor, Besni Okuyor’ kitap fuarı açıldı

 

25 Mart Pazartesi günü, Besni Kız Meslek ve Teknik Meslek Lisesinde yapılan fuar açılışına Besni Kaymakamı Gürkan Demirkale, Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürü Seyfi Özkan, Adıyaman Teftiş Kurulu Başkanı İbrahim Halil Fırat, İl Teftiş Kurulu Başkan Yardımcısı Ergün Öçsoy, Besni Belediye Başkanı Fahri Serter, Besni Şoförler Odası Başkanı Ali Can, Besni İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Turaç, Besni Emniyet Müdürü Mustafa Yaman, Jandarma İlçe Komutan Yüzbaşı İsmail İri, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürleri Ahmet Oran, Mehmet Arslan, Besni’deki Tüm Kırtasiyeciler, Kaynak Yayın Grubu Başkanı Fikret Tanış, Besni İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Araştırma Geliştirme Birimi Proje Uzmanları, Okul Müdürleri, Veliler, Öğrenciler ile çok sayıda öğretmen katıldı.

‘Türkiye Okuyor – Besni Okuyor Kitap Fuarı’, tüm Besnililerin daha çok çeşit kitap ve daha hesaplı kitaplarla buluşması amacıyla açıldı. Bu kitap fuarı sayesinde insanlar daha çok kitap okuma fırsatı bulacak.

Besni Kaymakamı Gürkan Demirkale fuarı gezerken; “Türkiye Okuyor Besni Okuyor Kampanyası” projesi kapsamında açılan bu fuar ilçemiz için hayırlı olmuştur. Yetişmekte olan çocuklarımızın kitaplarla buluşmuş olması ayrı bir önem arz etmiştir. Bu fuar süresince mahalli yazılı ve görsel basın kuruluşları ve yazılı basında yazı yazan tüm yazarların kitapları Besni halkımıza sunulmuş olacaktır” dedi. “Türkiye Okuyor – Besni Okuyor Kitap Fuarı” 29 Mart mesai bitimine kadar açık kalacak.

 

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor