Türkiye ve Dünya Turizmi EMİTT Fuarında buluştu

GÜNDEM 27.01.2015 13:30:12 0
Türkiye ve Dünya Turizmi EMİTT Fuarında buluştu

 

71 ülkeden yaklaşık 4 bin 500 firmanın katıldığı fuar, 25 Ocak Pazar gününe kadar gezilebilecek. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT, turizm endüstrisi profesyonellerinin yanı sıra sektör paydaşlarını bir araya getirdi.

Kadim medeniyetler şehri Adıyaman'da, Valilik öncülüğünde EMİTT fuarında stand açarak, ilin sahip olduğu zengin turizm potansiyelini uluslararası alanda kapsamlı bir şekilde tanıtmak amacıyla yerini aldı. 

İpekyolu Kalkınma Ajansı ile güç birlikteliği yapılarak hazırlanan Adıyaman standı, EMİTT fuarında en çok ilgi gören stant oldu. 

Fuarın birinci gününde Adıyaman Standını bir çok ilin Valileri, Büyükşehir Belediye Başkanları, Milletvekilleri ve çok sayıda katılımcı ziyaret etti. 

Konuklarıyla yakından ilgilenen Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, ziyaretçilere Adıyaman Çiğköftesi ve meşhur Kervansaray Kahvesi ikram etti.  

Vali Mahmut Demirtaş, fuarın birinci günü açılış programına katılan bir çok ulusal basın mensubuna Adıyaman hakkında  özel demeçler verdi.

21 medeniyetin gelip geçtiği ve bu medeniyetlerin izlerini taşıyan, barışın, kardeşliğin, huzurun, hoşgörünün ve Güneydoğu Anadolu’nun en şirin ili, Adıyaman’ın tarihini, kültürünü, mutfağını, sahip olduğu değerleri, gelenek ve göreneklerini Türkiye'nin aynası ve mozaiği olan İstanbul'da tanıtmayı amaçladıklarını belirten Vali Mahmut Demirtaş, 'İlimizi ulusal ve uluslararası alanda tüm dünyada tanıtmak amacıyla Ankara, İstanbul ve İzmir'le  başlayan tanıtım atağımız Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMİTT) ile devam ediyor. 4 gün boyunca ilimizin sahip olduğu tüm güzellikleri Türkiye'nin mozaiği İstanbul'da en iyi şekilde tanıtacağız' dedi.  

 

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor