TÜRKİYE´Yİ YÖNETMEYE ADAYLAR

Gençler, eğitimliler, başarılılar; Türkiye´yi çağdaş muasır medeniyet seviyesine ulaştırmak için göreve talip oldular. Gaziantep´te Kalp Cerrahı Dr. Bayram Yılmazkaya CHP´den, genç işadamı Can Tuğsuz İYİ Partiden, Adana´da Av. Berfu Salıcı ve Dr. Ahmet Ad

SİYASET 12.05.2018 11:24:19 0
TÜRKİYE´Yİ YÖNETMEYE ADAYLAR

Bayram Yılmazkaya CHP´den aday adayı

Başarılı Kalp damar cerrahı hemşerimiz Dr. Bayram Yılmazkaya Cumhuriyet Halk Partisinden aday adayı oldu. Gaziantep NCR Hastanesinde görev yapan Dr. Yılmazkaya önceki gün aday adaylığı başvurusunu yaptı. 31 aday adayının başvurduğu Gaziantep´te Yılmazkaya listeye en yakın isimler arasında görülüyor. Başarılı doktorluğunun getirdiği halk arasındaki sevginin yanında Parti tabanında da önemli bir ağırlığı bulunan Yılmazkaya´nın adaylığı Gaziantep´te yaşayan Besnililer arasında da büyük yankı buldu. CHP Gaziantep eski milletvekili hemşerimiz Ahmet Yılmazkaya´nın oğlu olan Bayram Yılmazkaya´nın aday adaylığı hemşerilerimiz arasında sevinçle karşılandı.

Bayram Yılmazkaya, Kalp Cerrahisinde Türkiye´nin en iyi doktorları arasında gösteriliyor.

Genç İşadamı Can Tuğsuz İYİ Parti´den aday adayı

İYİ Parti Gaziantep İl başkan Yardımcısı Besnili işadamı hemşerimiz Can Tuğsuz 24 Haziran´daki Milletvekilliği seçimleri için Gaziantep´ten aday adayı oldu. İYİ Parti Gaziantep İl Başkan yardımcılığı görevinden aday adaylığı için istifa eden Tuğsuz başvurusunu yaptı.

Çiltuğ AŞ Yönetim Kurulu üyesi ve Hayırsever hemşerimiz İbrahim Tuğsuz´un oğlu olan Can Tuğsuz daha önce de Liberal Parti de il başkan yardımcılığı görevlerinde bulunmuştu. Genç işadamının aday adaylığı Besnili hemşerilerimiz arasında mutlulukla karşılandı. İYİ Parti´nin Türkiye genelinde yükselişi Gaziantep´te de karşılık buldu. Aralarında işadamı, akademisyen, tüccar, İmam gibi çeşitli meslek gruplarından yaklaşık 50 kişi aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Av. Berfu Salıcı Yakıt Adana´da aday adayı

Adana´da yaşayan Avukat hemşerimiz Berfu Salıcı Yakıt Cumhuriyet Halk Partisinden Milletvekili aday adayı oldu. Adana Seyhan´da CHP Belediye Meclis üyeliği görevinden istifa eden Av. Berfu Salıcı Yakıt; ?Sevgili Dostlarım bundan yaklaşık 2,5 ay kadar önce milletvekili aday adayı olmak istediğime dair talebimi sizlerle paylaşmıştım. Gösterdiğiniz ilgi ve destek için binlerce kere teşekkür ederim. Açıklanan baskın seçim tarihiyle; yoluna ve ilkelerine inandığım, ülkem için ışığı temsil eden Cumhuriyet Halk Parti´sinden milletvekili adaylık başvurusu yapabilmek için, 4 yıldır yürütmekte olduğum Seyhan Belediyesi Meclis Üyeliği görevimden yasa gereği istifa etmiş bulunuyorum. Ülkemizin geleceği aydınlık, partimin yolu açık olsun.? dedi.

Salıcı İstanbul´dan, Adıgüzel Adana´dan

CHP tabanında önemli bir ağırlığı olan diğer bir hemşerimiz olan Dr. Ahmet Adıgüzel´de Adana´da aday adaylığı müracaatında bulundu. Cumhuriyet Halk Partisinde 65 aday adayının müracaat ettiği Adana´da Dr. Ahmet Adıgüzel son seçimlerde de aday adayı olmuş önseçimde seçilebilecek yerde çıkmasına rağmen kontenjan adayları yüzünde milletvekili seçilememişti.

Bir diğer Besnili aday adayı da Oğuz Kaan Salıcı. İstanbul İl Başkanlığı gibi CHP çok önemli görevlerde bulunan Salıcı halen partinin İstanbul Milletvekili. 24 Haziran´daki seçimler için Adaylık başvurusunu yapan Salıcı, sosyal medya hesabından; ?27. Dönem başvurumuzu yaptık. 25 Haziran sabahı huzurlu bir Türkiye için #HazirmisinTurkiye?? paylaşımında bulundu.


Anahtar Kelimeler: TÜRKİYE YÖNETMEYE ADAYLAR

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor