Bugün, 19 Mart 2024 Salı

TURKLAND SİGORTA, MAHER HOLDİNG BÜNYESİNE KATILDI

Maher Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Erdemoğlu: GÜÇLÜ VE BÜYÜYEN BİR TÜRKİYE İÇİN YATIRIMLARIMIZA DEVAM EDECEĞİZ

FİNANS 24.11.2018 19:17:05 0
TURKLAND SİGORTA, MAHER HOLDİNG BÜNYESİNE KATILDI

İki yıl önce sigortacılık sektörüne Quick Sigorta markası ile giriş yapan Maher Holding, hazine onay süreci tamamlanan Turkland Sigorta´yı bünyesine kattı. İmza töreninde konuşan Maher Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Erdemoğlu, ?Güçlü ve büyüyen bir Türkiye için yatırım şart ve bizler bu bilince sahip olarak yatırımlarımıza ara vermeden devam edeceğiz? dedi.

2. SİGORTA ŞİRKETİNİ BÜNYESİNE KATTI

Turkland merkez ofisinde yapılan devir ve imza törenine katılan Maher Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Erdemoğlu, Turkland Sigorta´yı temsil eden Turkland Sigorta Yönetim Kurulu Başkanı Omar Bilani ile bir araya gelerek son imzaları attı. Mahmut Erdemoğlu, 2 yıl içinde ikinci sigorta şirketini holding bünyesine ekleyerek, sigorta sektörüne verdikleri önemi ve bu sektörde ana aktörlerden biri olma yolunda ilerlediklerini belirterek, ?Quick Sigorta ile başladığımız sigortacılık ve teknoloji yatırımlarımız devam edecek. Güçlü ve büyüyen bir Türkiye için yatırım şart ve bizler bu bilince sahip olarak yatırımlarımıza ara vermeden devam edeceğiz? dedi.

DİJİTAL YAKLAŞIM ETRAFINDA ŞEKİLLENEN YÖNETİM ANLAYIŞI

Maher Holding CEO´su Levent Uluçeçen, Turkland Sigorta´nın yeni Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya gelerek gelecek yıllarda planlanan yatırımlar hakkında bilgi verdi. Levent Uluçeçen, Maher Holding´in Quick Sigorta ile başlayan sigortacılık sektörü yatırımlarının aynı hızla devam edeceğini belirterek, ?Quick Sigorta önemli bir başarı yakaladı. Dijital yaklaşımı, bu yaklaşım etrafında şekillenen yönetim anlayışı ve benim sürekli ?sosyal-dijital? olarak adlandırdığım iletişim süreçleri sektöre önemli katkılarda bulundu. Turkland Sigorta ise daha sonra ayrıntılarını açıklayacağımız birçok yenilik ve farklılık ile sahneye çıkacak. İki şirket tamamen bağımsız şekilde faaliyet gösterecek. Turkland Sigorta´nın da aynen Quick Sigorta gibi önemli başarılara imza atacağından eminim. Bu vesile ile Turkland Sigorta´nın bugüne kadar sağlıklı bir şekilde gelmesini sağlayan tüm eski yöneticilerine sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Bize çok temiz bir şirket teslim ettiler? dedi.

FAALİYETLERİMİZ HIZLANACAK

Turkland Sigorta Genel Müdürü olarak atanan Sertem Demir ise geçiş dönemini hızlı bir şekilde tamamlayacaklarını belirterek, ?Mevcut ekibe katılacak yeni arkadaşlarımız olacak. Hedeflerimiz doğrultusunda yapılanma ve planlama çalışmalarımız tamamlanmak üzere. En kısa sürede faaliyetlerimiz hızlanacak ve Maher Holding bünyesindeki bir başka başarılı sigorta şirketi olarak yürüyeceğiz? dedi.


Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024
Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024

BESNİ HAKKINDA HERŞEY...

Besni'de Kaybolan Meslekler "KARCILIK"
Besni'de Kaybolan Meslekler "KÖŞGERLİK"
BESNİ ÜZÜMÜ
Besni'de Beddualar Dualar Atasözleri
BESNİ AĞZI
BESNİ'DE AİLE YAPISI
BESNİ'DE KÖPRÜLER
BESNİ'DE DEHLİZLER
BESNİ'DE TARIM
BESNİ'DE ÇEŞMELER
BESNİ SOFRASI
BESN'NİN COĞRAFİK YAPISI
BESNİ DARPHANESİ
BESNİ'DE MEDRESELER
BESNİ'DE KİLİSELER
BESNİ'DE HAMAMLAR
BESNİ'DE CAMİLER