Tut ve Samsat Belediye Başkanları Koronavirüse yakalandı

Samsat Belediye Başkanı Halil Fırat, sosyal medya hesabından yeni korona virüs testinin pozitif çıktığını duyurdu. Tut Belediye Başkanı Mehmet Kılıç ise yapılan koronavirüs testinin pozitif çıktığını ancak sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

GÜNDEM 6.11.2020 11:10:15 0
Tut ve Samsat Belediye Başkanları Koronavirüse yakalandı

Samsat Başkan Fırat, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Sevgili Samsatlılar; malumunuz gece gündüz demeden, mesai kavramı gözetmeden sizlere hizmet için çalışmaktayız. Tabi ki bu yoğun temponun bazı riskleri de olmakta. Malesef Kovid-19 testim pozitif çıktı. Şu anki durumum gayet iyi. Bir süre dinlenmeye ve daha önemlisi dualarınıza ihtiyacım var. Sonrasında yine sizler için çalışmaya devam... Çünkü sevdamız Samsat." ifadelerini kullandı.

Yaklaşık 3 hafta önce Gaziantep´de hastanede kalp rahatsızlığından dolayı ameliyat olan Tut Belediye Başkanı Mehmet Kılıç´ın ise koronavirüs testi pozitif çıktı. Kendisinden önce eşi ve çocuğunda koronavirüs bulgusuna rastlanan Başkan Kılıç´ın da testi pozitif çıkınca tedbir amaçlı Gaziantep´te özel bir hastanede tedavisi sürdüğü öğrenildi. 


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor