Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

TUT TAZiYE EVi TAMAMLANDI

Tut ilçesinin önemli eksiklerinden birisi olan taziye evi ihtiyacı, hayırsever hemşerimiz Erdemoğlu ailesi tarafından giderildi.

GÜNDEM 22.11.2021 17:34:00 0
TUT TAZiYE EVi TAMAMLANDI

ALİ ERDEMOĞLU TUT’U ZİYARET ETTİ
Adıyaman ve ilçelerine saymakla bitmeyecek eserler kazandıran hayırsever hemşerimiz Ali Erdemoğlu Tut ilçesinde yaptırdığı Mehmet Erdemoğlu adını taşıyan taziye evini, Tut’a gelerek, Belediye Başkanı Mehmet Kılıç’a imzalanan protokol ile teslim etti. Taziye Evi, belediye tarafından son düzenlemeler yapıldıktan hemen sonra hizmet vermeye başlayacak.
İnşaatın yapımına imza atan mühendis ve teknik kadronun da hazır bulunduğu ziyarette, Belediye Başkanı Mehmet Kılıç ile bir araya gelen Ali Erdemoğlu, Tut’un başka eksiklerini de görüştü. Tut ilçesini çok sevdiğini belirten Erdemoğlu her zaman destek olmaya hazır olduğunu da ifade etti.

BAŞKAN KILIÇ TEŞEKKÜR ETTİ
Başkan Mehmet Kılıç ise, Ali Erdemoğlu’na teşekkür ederek “Taziye Evi, ilçemiz için önemli bir ihtiyaçtı. Sayın Ali Erdemoğlu’na geçtiğimiz yıl bu talebimizi ilettik. Bir an olsun tereddüt etmeden, talebimizi kabul etti. Bir yıl gibi kısa bir zamanda da teslim ederek, bize teslim etti. Şunu ifade etmek istiyorum, Erdemoğlu ailesi Adıyaman ve bölgesi için hakikaten bir şans. Ben Erdemoğlu ailesinin kalbindeki Adıyaman sevgisini biliyorum. Bölgemizden yetişen diğer iş insanlarından da aynı duyarlılığı bekliyor ve Erdemoğlu ailesini örnek almalarını diliyorum. Bu vesileyle kendilerine bir kez daha teşekkür etmek istiyorum” dedi.

KOMPLE BİR SOSYAL TESİS
Son derece modern bir şekilde yapılan, yapımı sırasında hiçbir fedakarlıktan kaçınılmayan Taziye Evi, bay-bayan bölümleri, ayrı mutfakları bulunan modern ve çok amaçlı bir tesis olarak ilçe halkına hizmet verecek. Mehmet Erdemoğlu Vakfı bünyesinde yaptırılan Taziye Evi, gerektiğinde sosyal projelerde de kullanılabilecek. Son düzenlemeleri yapılan Taziye Evi, önümüzdeki günlerde hizmet vermeye başlayacak.
 


Anahtar Kelimeler: TAZiYE TAMAMLANDI
Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024
Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024

BESNİ HAKKINDA HERŞEY...

Besni'de Kaybolan Meslekler "KARCILIK"
Besni'de Kaybolan Meslekler "KÖŞGERLİK"
BESNİ ÜZÜMÜ
Besni'de Beddualar Dualar Atasözleri
BESNİ AĞZI
BESNİ'DE AİLE YAPISI
BESNİ'DE KÖPRÜLER
BESNİ'DE DEHLİZLER
BESNİ'DE TARIM
BESNİ'DE ÇEŞMELER
BESNİ SOFRASI
BESN'NİN COĞRAFİK YAPISI
BESNİ DARPHANESİ
BESNİ'DE MEDRESELER
BESNİ'DE KİLİSELER
BESNİ'DE HAMAMLAR
BESNİ'DE CAMİLER