Tutdere; ?Etkili Muhalefet Sonuç Verdi?

Adıyaman Milletvekili Tutdere, Adıyaman´ın tek kapsamlı hastanesi olan Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi´ne doktor atanmasının sevindirici bir gelişme olduğunu belirterek ?Süreci an be an izledik, atama yapılması iyi bir gelişmedir. Doktorumuza hoş g

SİYASET 25.10.2019 09:18:06 0
Tutdere; ?Etkili Muhalefet Sonuç Verdi?

CHP Adıyaman Milletvekili Avukat Abdurrahman Tutdere, kentin kapsamlı Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi´ne doktor atanması ile ilgili bir açıklama yayınladı.
Milletvekili Tutdere, açıklamasında şunları kaydetti; ?Geç olsa bir onkoloji doktoru ataması yapıldığı için memnunuz. Doktorun atanmasına kadar olan süreci an be an takip ettik. Sağlık Bakanlığı´na soru önergesi vermenin yanı sıra, sürekli iletişimde kaldık. Önemli olan hastaların mağdur olmaması ve böyle bir doktor eksikliğinin bir daha yaşanmaması. İlimize atanan doktorumuz İbrahim Çil´e yeni görevinde başarılar diliyoruz. Umarız hastanemizde doktoru olmayan tüm gerekli birimlere doktor ataması yapılır.
Adıyaman´ın en kapsamlı hastanesi olan Eğitim ve Araştırma Hastanesi´ndeki tek Onkoloji doktorunun da tayin olmasıyla bölümde bir ayı aşkın süredir uzman doktor bulunmuyordu. Bu süreçte kemoterapi ve ışın tedavisi süren hastalar 3 saat uzaklıktaki Gaziantep hastanelerine sevk edildi. Milletvekili Tutdere Sağlık Bakanı Fahrettin Koca´nın yanıtlaması istemiyle soru önergesi verip, aynı zamanda da konuyu TBMM Genel Kurul gündeminde dile getirmişti.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 15.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 11.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor