Tutdere; ?Gücümüz Halkımızdan Geliyor?

Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere Cumhuriyet Halk Partisinin 96. Kuruluş yıldönümü kutlayarak ?Yüz binlerce ailenin adalete susamışlığının yarattığı tablo, bize sorumluluklarımızı anımsatıyor. Ülkeye liyakat, hukuk ve adaleti yeniden getirecek ola

GÜNDEM 10.09.2019 08:42:43 0
Tutdere; ?Gücümüz Halkımızdan Geliyor?

CHP Adıyaman Milletvekili Av. Abdurrahman Tutdere, partisinin 96. Kuruluş yıldönümü nedeniyle yaptığı yazılı açıklamada, Cumhuriyet Halk Partisinin ülkeye liyakat, hukuk ve adaleti yeniden getirecek olan umudun adı olduğunu söyledi.
Milletvekili Tutdere mesajında şu ifadelere yer verdi; ?Çökmüş liyakat sistemi devletin adaletsizliğini kökleştiriyor; mahkemedeki adaletsizlik, yargıya inancı sarsıyor; gelir dağılımındaki adaletsizlik büyüyor; kadın ve çocuklarımıza yönelik şiddetin önüne geçilemiyor; yaşam tarzlarına, din ve vicdan özgürlüğüne yönelik saldırılara her geçen gün yenileri ekleniyor; eğitimdeki adaletsizlik derinleşiyor; medya üzerindeki baskılar hakikate ulaşmayı zorlaştırıyor. Ülkemizde yüz binlerce ailenin adalete susamışlığının yarattığı tablo, bize sorumluluklarımızı anımsatıyor.
Cumhuriyet Halk Partisi, Kurucu Genel Başkanımız, Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde kurulan ve Türkiye´yi çağdaş uygarlık seviyesine taşıyan partidir. Bugün, bu bayrağı taşıyan Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ile bu uygarlık seviyesini ileriye taşımak üzere çalışmaya devam ediyoruz. Umudun ve bağımsızlığın adı Cumhuriyet Halk Partisi bugün 96 yaşında. Türkiye Cumhuriyeti´nin kurucu partisi ülkemize liyakat, hukuk ve adaleti yeniden ülkeye taşıyacak olan umudun adıdır. Cumhuriyet Halk Partisi gücünü her zaman milletten almıştır. Bizler, bugünün siyasetçileri devraldığımız bu mirası partimizin de kuruluş bildirgesi doğrultusunda, çağın ihtiyaçlarına yanıt verecek şekilde dönüştürmeye devam edeceğiz. Türkiye´nin, hak, hukuk, adalet ve demokrasiyle güçlendirilmesini sağlamak her zaman Cumhuriyet Halk Partisi´nin görevidir. Partimiz, cumhuriyetin mirasını yaratan ve yaşatanların, onu dünden bugüne taşıyanların partisidir. Tüm bu duygularla, temsilcisi ve neferi olmaktan gurur duyduğum Cumhuriyet Halk Partisi´nin 96. Yılını kutluyor; özgür, çağdaş, laik ve liyakatin terazide ağır bastığı bir Türkiye özlemiyle, fakat yılmadan çalışmaya devam edeceğimizi ifade ediyorum? dedi.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 15.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 11.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor