Tutdere; “Örgütlerimizin uygun görmesi Halinde aday adayı olmayı düşünüyorum”

GÜNDEM 27.12.2014 13:05:16 0
Tutdere; “Örgütlerimizin uygun görmesi Halinde aday adayı olmayı düşünüyorum”

 

İlk olarak CHP Besni İlçe Teşkilatını ziyaret etti. Burada İlçe Başkanı Aydın Doğan ve yönetim kurulu üyeleri ile bir görüşme yapan Tutdere, daha sonra gazetemizi ziyaret ederek açıklamarda bulundu. Uzun süreden beri partinin çeşitli kademelerinde görev yaptığını belirten Tutdere koşulların uygun olması ve örgütlerimizin uygun görmesi halinde aday olmayı düşünüyorum dedi.

Abdurrahman Tutdere yaptığı açıklamada şunları söyledi : “CHP Besni ilçe başkanlığına bir ziyarette bulunduk sağ olsunlar bizleri kırmayıp karşıladılar bunun için teşekkür ediyorum. Ziyaret amacımız önümüzdeki seçimler için fikir ve bilgi alışverişi yapmaktır. Seçimler konusunda yapılabilecek hususların neler olduğu hakkında istişarede bulunmaktı. Önümüzdeki süreçte siyaseten mevcut hükümetin olumsuz tutumları ülkeyi kasıp kavurmuş durumda. Buna karşı özellikle sosyal demokratlık yapan kişilerin çok onurlu bir duruş sergilemesi gerekiyor.  Bu noktada bizlere, CHP yöneticilerine çok daha farklı görev düşüyor. Biz bu hukuksuzluklara karşı, haksızlığa karşı mücadele bayrağını daha yukarıya taşımalıyız. Ülkemiz ve geleceğimiz adına bu sorumluluğun altına girmemiz gerekiyor.

Biz bu noktada yönetim kurulundaki arkadaşlarımız ile görüş alış verişinde bulunduk. Tabii önümüzdeki süreçte seçim satimaline giriliyor. Bende uzun süredir CHP’nin kademlerinde görev yapmış bir arkadaşınız olarak, koşulların uygun olması ve örgütlerimizin uygun görmesi halinde aday olmayı düşünüyorum. Bu noktadaki görüşlerimizi ziyaretlerimizi sürdüreceğiz. Tabiki nihai kararı bu görüşmeleri Besni ve Adıyaman’daki görüşmelerimizi tamamladıktan sonra kamuoyuna açıklayacağız.”

 

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor