TUYAP´IN YILDIZI MERİNOS

Avrasya´nın en büyüğü mobilya fuarı olan İSMOB İstanbul Mobilya Fuarı Tüyap Fuar ve Kongre Merkezinde 10-15 Ocak tarihleri arasında yapıldı. Halı´da olduğu gibi Mobilya´da da Türkiye´nin önde gelen firmaları arasında bulunan Merinos Mobilya Fuarın yıldızı

GÜNDEM 20.01.2017 09:47:32 0
TUYAP´IN YILDIZI MERİNOS

100´ün üzerinde ülke katıldı

Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) liderliğinde 2005 Yılından itibaren organize edilen Dünya´nın 3., Türkiye´nin ise en büyük mobilya fuarı olan İSMOB Türk Mobilya Sektörünün Dünyaya açılan kapısı durumunda.

10-15 Ocak tarihleri arasında İstanbul Beylikdüzü Tüyap Fuar alanında yerli ve yabancı bir çok ziyaretçiyi ağırlayan, yaklaşık 200 ülkeye ihracat yapan, Türkiye mobilya sektörünün birlik platformu olan İSMOB, 100´ün üzerinde ülkenin katılımıyla gerçekleşti.

Erdemoğlu Holding bünyesindeki, İzmir Torbalı ilçesinde kendi imalatları olan başta, Merinos olmak üzere Dinarsu ve Padişah Markaları ile bu defa da TÜYAP Fuarında Yıldızı oldu.

Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu 16 Aralık 2016´da Rahmetli babası, Merinos kurucusu ve Onursal Başkanı Mehmet Erdemoğlu´nun mezarı başında 10.yıl anma töreninde, sevgili babacığım diye başladığı konuşmasına, Besnideki çalışan sayısını iki katına çıkaracaklarını söyleyerek babasının 7 ilkesini okuyup konuşmasını tamamlamıştı. Besnililerin gururu Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu´na ?bereketli kazançlar temennisinde bulunmak ve burada olmak, Besnililere gurur veriyor? demek ve manevi destek olmak için, Besni Ekspres Gazetesi olarak bizde fuara katıldık.

Ürünleri yerinde gördük ve fotoğrafladık, fakat Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu Almanya´da aynı tarihlerde halı fuarı olduğundan görüşemedik. Dilek ve temenlilerimizi Merinos Yönetim Kurulu Üyesi Ergün Bey ve Merinos genel koordinatörü Aykut beye ilettik. Kendileri de ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek teşekkür ettiler ve Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu üyesi Ali Erdemoğlu fuara katılabilir dediler.

Çalışanları ve bölge bayi temsilcileri ile hatıra fotoğrafı verdiler. Burada her zaman olduğu gibi iş yoğunluğuna rağmen yine de misafirleri ile yakından ilgilendiler herkesle alakadar oldular.

Merinos Halı ve Mobilya yeni ürünleri ile TÜYAP´ın Yıldızı oldu.  Türkiye´de halı sektörünün lideri Merinos, mobilya olarak da sektörde varlığını güçlendirmeye devam ediyor. Yeni ürünlerini görücüye çıkaran, Merinos katılımcılardan büyük ilgi gördü ve Fuarın Yıldızı oldu.

Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu geçen yıl ki demecinde ?Bugün Merinos ile Türkiye´nin lider halı markasıyız. Bu başarıyı mobilya sektörüne de taşıyacağız.? demişti. Halı, mobilya, iplik, ev tekstili, lojistik, enerji ve gayrimenkul sektörlerinde faaliyetlerini sürdüren Erdemoğlu Holding, Merinos Mobilya olarak 2004 yılından bu yana, binlerce çalışanı ile, İzmir Torbalı´da bulunan 125 bin m²´lik fabrikalarında mobilya üretimi gerçekleştiriyor.

İbrahim Erdemoğlu ?Bugüne kadar mobilyada 100 milyon dolarlık yatırım yaptık. Merinos ile sektördeki varlığımızı güçlendirmek, halıda ulaştığımız başarıyı mobilyaya da taşıyarak, Türkiye´nin en iyilerinden olmayı istiyoruz? demişti.

Numan Ekmekci-İstanbul


Anahtar Kelimeler: TÜYAP YILDIZI MERİNOS

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor