Ülkü Ocakları ziyaretlerine devam ediyor

Ülkü Ocakları Besni İlçe Başkanı Mehmet Ballı ve Yönetim Kurulu Üyelerinin ziyaretleri devam ediyor.

GÜNDEM 1.05.2018 10:26:02 0
Ülkü Ocakları ziyaretlerine devam ediyor

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Besni İlçe Başkanlığı olarak geçtiğimiz günlerde ilçemizde yayın yapan gazeteleri ziyaret eden başkan ve yönetim kurulu üyeleri, 21.04 2018 tarihinde Besni Esnaf Sanatkarlar odası ve Besni Şoförler Odası Başkanlığını ve son olarakta 26.04.2018 tarihinde ise Besni Belediye Başkanlığını ziyaret etti.

Ülkü Ocakları Besni İlçe Başkanlığının Besni Esnaf ve Sanatkarlar Odası ve Besni Şoförler Odası Başkanlığı ziyaretine başkan Mehmet Ballı ve yönetim kurulu üyeleri Zaydın Önder, Resul Unuturum, Ali Yazgan, Mustafa Alaca, Mevlüt Arslan  katıldı.

Besni Esnaf ve sanatkarlar odası başkanı Hayati İşitmen Besni Ülkü Ocakları Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyelerinin ziyaretinden dolayı memnun olduklarını ifade ederek, STK´lar arası diyaloğun çok önemli olduğunu belirterek memleketimiz için birlikte çalışmalar yürütebiliriz dedi.

Besni Şoförler Odası başkanı Mithat Songur ziyaret için başkan ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek. Ziyaretten dolayı memnuniyetlerini ifade etti.

Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Ballı ve yönetim kurulu üyeleri Resul Unuturum, İrfan Yılmaz, Edip Arıcak, Ali Yazgan, 26.04.2018 tarihinde Besni Belediye Başkanı İbrahim Öztürk´ü makamında ziyaret etti.

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Besni ülkü Ocağı Başkanı Mehmet Ballı ziyaretlerimiz esnasında bizlere ilgi ve alakalarını esirgemeyen Belediye Başkanımız İbrahim Öztürk´e, Besni Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Hayati İşitmen´e ve Besni şoförler Odası başkanı Mithat Sonğur´a teşekkür ederim dedi.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor