Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Ülkü Ocaklarından Gazetemize Ziyaret

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Besni İlçe Başkanlığı yeni yönetimi gazetemizi ziyaret ederek açıklamalarda bulundu.

GÜNDEM 24.04.2018 12:22:57 0
Ülkü Ocaklarından Gazetemize Ziyaret

Besni Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Ballı, ocak olarak Belediye İş Merkezindeki yeni yerlerine taşındıklarını ifade ederek gençleri her zaman zararlı ve kötü alışkanlıklardan uzak tutarak topluma faydalı bireyler olarak yetişmesini sağlamanın temel gayeleri olduğunu söyledi.

Yeni oluşturdukları yönetim kurulu üyeleri Ali Yazgan, Edip Arıcak, Resul Unuturum, Zaydın Önder ve İrfan Yılmaz ile birlikte gazetemizi ziyaret ederek açıklamalarda bulunan Mehmet Ballı; ?Yönetime yeni seçilen arkadaşlarımızla beraber Ülkü Ocaklarının temel vasfı olan eğitim ve kültür faaliyetlerini ilçe bazında etkin bir şekilde yürüteceğiz.

Gençliğimizin milli ve manevi değerlere sahip, çevresine duyarlı, zararlı ve kötü alışkanlıklardan uzak, topluma faydalı bireyler olarak yetişmelerini sağlamak temel gayemizdir. Bu hedeflere ulaşmak için çoğunluğu eğitimci, memur ve esnaftan oluşan yönetim kurulu üyelerimizle elbirliği içerisinde Atatürk´ün izinde, Başbuğumuzun yolunda, liderimizin emrinde var gücümüzle çalışacağız? dedi.


Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024
Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024

BESNİ HAKKINDA HERŞEY...

Besni'de Kaybolan Meslekler "KARCILIK"
Besni'de Kaybolan Meslekler "KÖŞGERLİK"
BESNİ ÜZÜMÜ
Besni'de Beddualar Dualar Atasözleri
BESNİ AĞZI
BESNİ'DE AİLE YAPISI
BESNİ'DE KÖPRÜLER
BESNİ'DE DEHLİZLER
BESNİ'DE TARIM
BESNİ'DE ÇEŞMELER
BESNİ SOFRASI
BESN'NİN COĞRAFİK YAPISI
BESNİ DARPHANESİ
BESNİ'DE MEDRESELER
BESNİ'DE KİLİSELER
BESNİ'DE HAMAMLAR
BESNİ'DE CAMİLER