Ülkü Ocaklarından Kutlu Doğum Etkinliği

Besni Ülkü Ocakları tarafından 14-20 Nisan tarihleri arasında kutlanan Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla etkinlik düzenlendi.

GÜNDEM 3.05.2017 09:01:33 0
Ülkü Ocaklarından Kutlu Doğum Etkinliği

Belediye Düğün Salonunda yapılan etkinliğe Belediye Başkanı İbrahim Öztürk, MHP Besni İlçe Başkanı Hamdi Arslan, Besni Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Ballı, kurum ve daire amirleri, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Saygı Duruşu, İstiklal Marşı ve Kur´an-ı Kerim okunmasıyla başlayan etkinlikte açılış konuşmasını yapan Besni Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Ballı; ?Yüce milletimiz tarihi geçmişinde uzun yıllardan bu yana Peygamberimizin doğumunu büyük bir coşkuyla kutlamıştır. Bütün bu merasimlerde peygamberimiz anılmış ve onun her yönüyle anlatılmasına gayret gösterilmiştir.

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından 2017 yılı kutlu doğum haftasının konusu ?Hz. Peygamber ve Güven Toplumu? şeklinde belirlenmiştir. Bu temanın yurt sathında ve gönül coğrafyamızda işlenmesiyle barış ve güven toplumu olabilmek için, yeniden emin peygamberin emin bir ümmeti olabilmek için mümin gönüllerde bir bilinç ve farkındalık oluşturmak hedeflenmiştir.

Sevgili peygamberimiz Hz. Muhammed Mustafa (s.a.v)´in kutlu doğumunun 1446. Yıldönümünün, cennet vatanımızın huzur ve mutluluğuna, necip milletimizin birlik ve beraberliğine, bütün insanlığın hidayetine, Müslümanlarında peygamber ahlakına ve yaşantısına yönelmesini Cenabı Allah´tan niyaz ederim? dedi.

Daha sonra Ülkü Ocakları Besni Başkanlığı tarafından hazırlanan şiir ve ilahi dinletisinin ardından etkinlik sona erdi. 


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor