Umrecilere Seminer Verildi

Besni İlçe Müftülüğü tarafından Besni´den kutsal topraklara umre vazifelerini yerine getirmek için gidecek olan vatandaşlara bilgilendirme semineri verildi.

GÜNDEM 5.01.2018 11:04:29 0
Umrecilere Seminer Verildi

Besni Hacı Reşit Camiinde yapılan seminerde Çat Camisi imamı Hasan Doğan, Umre´de yapılması gerekenler ve kutsal topraklarda iken nasıl davranılması gerektiği hakkında vatandaşlara bilgiler verdi.

Ocak ayı içerisinde Merkez Çarşı Camii imamı Mahmut Özmercan´ın kafilesiyle birlikte toplam 59 vatandaşın umre vazifesini yerine getireceğini aktaran Doğan, vatandaşların 24 gün boyunca kutsal topraklarda kalacağını söyledi.

15 Ocak tarihinde Adıyaman´dan yola çıkacaklarını ifade eden Doğan, imkanı olan vatandaşların umre ve hac ibadetlerini yapması gerektiğini kaydetti.

Seminere katılarak vatandaşlarla sohbet eden İlçe Müftüsü Hanifi Damar ise; ?Umreye gidecek vatandaşlarımıza şimdiden hayırlı mübarek olsun. Cenabı Allah kolaylıklar içerisinde dini vecibelerimizi yaparak tekrar yurdumuza dönmeyi nasip etsin.

Hacca ve umreye gitmek her insana nasip olmuyor. Cenabı Allah´ın lütfettiği şanslı kıldığı kardeşlerimiz o kutsal topraklara giderek o mukaddes yerleri ziyaret etme imkanına sahip oluyor. Sizde bunlardan birisiniz.

Orada bol bol dualar edeceğiz. Ülkemizin selameti için, askerlerimiz, polislerimiz için ve Filistin´in İsrail katliamlarından kurtulmaları için, Kudüs´ün Müslüman aleminin başkenti kalması için dualar edeceğiz. Tekrardan hayırlı olsun diliyorum? dedi.


Anahtar Kelimeler: Umrecilere Seminer Verildi

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor