Bugün, 19 Mart 2024 Salı

ÜNİVERSİTE SINAVLARI BESNİ´DE YAPILACAK

Üniversite sınavlarında yıllardır Gölbaşı Adıyaman ya da Gaziantep´e gitmek zorunda olan öğrenciler önümüzdeki yıldan itibaren Üniversite sınavına Besni´de girebilecekler. Ak Parti Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, ÖSYM tarafından Besni ilçesinde Ünivers

EĞİTİM 4.08.2018 13:39:37 0
ÜNİVERSİTE SINAVLARI  BESNİ´DE YAPILACAK

Besni´deki öğrencilerin daha önceden Gölbaşı ve Adıyaman´da sınava girmek zorunda kaldığını hatırlatan Ak Parti Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, girişimleri sonucu bundan sonraki sınavların Besni ilçesinde yapılacağını duyurdu.

Aydın, yaptığı açıklamada şunları söyledi: ?Girişimlerimiz neticesinde ÖSYM tarafından Besni ilçemizde sınav koordinatörlüğü açılmasına karar verildi. Böylece eğitime ciddi önem vererek, eğitim bayramını her yıl düzenli kutlayan Besni, Üniversite sınavlarının yapılacağı bir sınav merkezi haline geliyor? dedi.

Besni Belediye Başkanı İbrahim Öztürk´te konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada bulundu. Öztürk, ?Besni´mizin ÖSYM sınav kılavuzuna dahil edilmesi noktasında yapmış olduğumuz girişimler sonuç verdi. ÖSYM Yönetim kurulunca Besni´mize ÖSYM Sınav Merkezi ve Koordinatörlüğü açılması karara bağlanmıştır. Artık Öğrencilerimiz Adıyaman ya da Gölbaşı´nda Sınava girmek zorunda kalmayacak. Besni´mizde Sınavlarına gireceklerdir. Bu Hususta emeği geçen başta Adıyaman Milletvekilimiz Ahmet Aydın olmak üzere diğer Milletvekillerimize ve ÖSYM Yönetim Kurulu üyesi, Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Rektörü Hemşerimiz Sait Bilgiç´e ve Emeği geçen herkese sahsım ve ilçem adına teşekkür ediyorum. Besni´mize Hayırlı Uğurlu Olsun.?


Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024
Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024

BESNİ HAKKINDA HERŞEY...

Besni'de Kaybolan Meslekler "KARCILIK"
Besni'de Kaybolan Meslekler "KÖŞGERLİK"
BESNİ ÜZÜMÜ
Besni'de Beddualar Dualar Atasözleri
BESNİ AĞZI
BESNİ'DE AİLE YAPISI
BESNİ'DE KÖPRÜLER
BESNİ'DE DEHLİZLER
BESNİ'DE TARIM
BESNİ'DE ÇEŞMELER
BESNİ SOFRASI
BESN'NİN COĞRAFİK YAPISI
BESNİ DARPHANESİ
BESNİ'DE MEDRESELER
BESNİ'DE KİLİSELER
BESNİ'DE HAMAMLAR
BESNİ'DE CAMİLER