Unuturum: 28 Şubat’ı Kınıyoruz

GÜNDEM 9.03.2013 09:16:09 0
Unuturum: 28 Şubat’ı Kınıyoruz

 

Unuturum yaptığı basın açıklamasında şunları söyledi. “28 Şubat süreci antidemokratik bir süreçtir. Milli iradeyi susturmak isteyen eğemen güçler çıkar çevreleri faşist yöntemlere başvurmuşlardır. 28 Şubat ülkemizi kaosa sürüklemek isteyen iç ve dış karanlık odakların demokrasiye ve halkın iradesine karşı yaptıkları alçakca bir müdaheledir. 28 Şubatın arkasında Kaptalist Enternasyonal vardır. Washington, Londra, Tel Aviv açıkça 28 Şubatçılara destek vermiştir. İçerde ise bunların destekçileri mason locaları, lobiler, Tekelci medya, Bazı sözde sivil toplum kuruluşu gerçekte oligarşinin sivil uzantıları olan çeteler vardı. 

NATO’cu ulusalcılar, yani soğuk savaş döneminin uzantısı olan darbeci cuntacı çevreler hukuk dışı yapılar kurdular…

Brifingler düzenlediler provokasyonlar yaptırdılar meydanlarda açıkça darbe çağrıları yaptılar. Üniversitelerde başörtülü öğrenciler için faşist ikna odaları kurdular. İnsanları fişlediler, temel hak ve hürriyetleri çiğnediler, toplumda CIA patentli “psikolojik savaş metotları” uyguladılar.

O dönem Sincan’da tankların yürütülmesi demokrasi açısından büyük yanlıştır.. Demokrasi Tankla değil halkla denetlenir. Demokraside çözüm askeri darbeye çağırmak değil milli iradeye güvenmektir. 

Ve milli iradenin sesi cennet mekan yiğit bir adamdan geldi; Muhsin Yazıcıoğlu şu tarihi sözü Türk demokrasi tarihinde önemli bir yere sahiptir. “Namlusunu milletine çevirmiş bir tankı asla alkışlamam. İşte Muhsin Yazıcıoğlu nun ilkeli ve yiğit tavrı… 

Ve o dönemin refah-yol hükümetine meclisteki yedi arkadaşı ile destek verip hükümeti kurdurdu. Ve meclis konuşmasında ’’MÜSLÜMANLARIN İKTİDARINI ENGELLEDİZİN DEDİRTMEM’’ Diyerek noktayı koymuştur.İşte merhum Yazıcıoğlunun bu tutumu ülkeyi girdaptan bir nepzede olsa kurtarmıştır.Ve bugün bu tutumu onun emanetine sahip çıkan dava erleri ALPERENLER olarak bizde bir kez daha haykırıyoruz ki bu ülkede milli iradenin arkasındayız,cuntaculara, derbecilere karşı dik bir tavır ortaya koyuyoruz.Ve bir daha benzeri olayların olmaması için milletimize birlik beraberlik mesajında bulunuyoruz.Ve 28 şubatın bütün mağdurlarına ve milli iradeye ÖZGÜRLÜK temennisinde bulunuyoruz.” 

 

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor