Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

UŞAK BESNiLiLER DERNEGi YENi BiNASINA KAVUSTU

.

GÜNDEM 12.08.2022 16:38:00 0
UŞAK BESNiLiLER DERNEGi YENi BiNASINA KAVUSTU

Uşak’ta faaliyetlerine devam eden Besnililer Derneği yeni hizmet binasına kavuştu. Hayırsever işadamı hemşerilerimiz İbrahim Erdemoğlu ve Zeyrek Özmercan’ın destekleriyle açılan yeni hizmet binasıyla faaliyetlerine hız vereceklerini dile getiren Başkan Nuri Çimen, İbrahim Erdemoğlu ve Zeyrek Özmercan’a desteklerinden dolayı teşekkürlerini iletti.

Yıllardır Uşak’ta eski dernek binasında faaliyetlerini sürdüren Uşak Besnililer Derneği, Erdemoğlu Ailesi tarafından satın alınan ve tefrişatı yapılan yeni dernek binasına taşındı. Yeni dernek binasının satın alınması ve tefrişatının yapılmasıyla ilgili destek veren Erdemoğlu Ailesi ve işadamı hemşerimiz Zeyrek Özmercan’a teşekkürlerini ileten dernek başkanı Nuri Çimen, yeni yerlerinde faaliyetlerine hız vereceklerini dile getirdi.Başkan Çimen konuyla ilgili açıklamasında; “Derneğimiz uzun yıllardır eski yerinde bulunuyordu. Yeni bir hizmet binasına kavuşmamız adına elini taşın altına koyan hayırsever Erdemoğlu Ailesi ve işadamı hemşerimiz Zeyrek Özmercan’ın destekleriyle yeni binamızın tüm bakım ve onarımları yapıldı. Yapılan tüm çalışmaların ardından bizde yeni yerimize taşındık. Şuan ki haliyle Besnililere daha çok yakışan bir yer oldu. Buranın satın alınması ve tefrişatının yapılmasına katkı sunan Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı hayırsever hemşerimiz İbrahim Erdemoğlu ve işadamı hemşerimiz Zeyrek Özmercan’a tüm Besnililer adına teşekkür ediyorum” dedi.
Başkan Nuri Çimen ayrıca Derneğin 21 Ağustos Pazar günü de kongreye gideceğini ifade ederek tüm Besnilileri kongreye davet etti.


Anahtar Kelimeler: BESNiLiLER DERNEGi BiNASINA KAVUSTU
Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024
Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024

BESNİ HAKKINDA HERŞEY...

Besni'de Kaybolan Meslekler "KARCILIK"
Besni'de Kaybolan Meslekler "KÖŞGERLİK"
BESNİ ÜZÜMÜ
Besni'de Beddualar Dualar Atasözleri
BESNİ AĞZI
BESNİ'DE AİLE YAPISI
BESNİ'DE KÖPRÜLER
BESNİ'DE DEHLİZLER
BESNİ'DE TARIM
BESNİ'DE ÇEŞMELER
BESNİ SOFRASI
BESN'NİN COĞRAFİK YAPISI
BESNİ DARPHANESİ
BESNİ'DE MEDRESELER
BESNİ'DE KİLİSELER
BESNİ'DE HAMAMLAR
BESNİ'DE CAMİLER