Üst geçit için imza kampanyası başlattı

Besni´de vatandaş Mehmet Alkanalka, 1. Etap Toki konutlarından Pınarbaşı Mahallesi Hasan Tahsin Sümer Caddesine giden yol arasına ve Ciritmeydan Mahallesi Gaziantep Caddesi üzerine yaya yürüme üst geçidi yapılması için imza kampanyası başlattı.

GÜNDEM 4.02.2020 09:04:45 0
Üst geçit için imza kampanyası başlattı

Besni´de yaşlı vatandaşların karşıdan karşıya geçmekte zorlandığı 1. Etap Toki konutlarından Pınarbaşı Mahallesi Hasan Tahsin Sümer Caddesine giden yol arasına ve Ciritmeydan Mahallesi Gaziantep Caddesi üzerine yaya yürüme üst geçidi yapılması için imza kampanyası başlatan Mehmet Alkanalka gazetemize açıklamada bulundu.
Trafik akışının yoğun olduğu iki yolda da özellikle yaşlı vatandaşların karşıdan karşıya geçmekte zorlandığını ifade eden Alkanalka; ?Yenikent ile merkez arasındaki iki yaka arasında bir üst geçit yapılması elzem olmuştur. Özellikle bizim gibi yaşlı vatandaşların karşıdan karşıya geçmekte zorlandığı bu yollar vatandaşlar açısından da tehlike arz etmektedir.
Bir vatandaş olarak buraya üst geçit yapılması için 2016 yılında belediyeye dilekçe vermiştim. O dönemin belediye başkanı ise burada imar çalışmaları var demişti. Ama ben bu yoldan vazgeçmedim. Şimdide buraya üst geçit yapılması için imza kampanyası başlattım. Çoğu vatandaşımızda bu imza kampanyasına destek veriyor, İnşallah sonucu da iyi olur. Yetkililerde bunu yaparak hizmete sunarlar? dedi.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor