Uzay Çatı faaliyete geçti

GÜNDEM 14.08.2012 12:34:12 0
Uzay Çatı faaliyete geçti

 

Geçtiğimiz günlerde açılan ve eski kapalı Pazar yerindeki esnafların çoğunun taşındığı uzay çatı da  süt, yoğurt, peynir, sebze vb. direkt üretici tarafından tüketiciye satılma işleminin başka hiçbir yerde yapılmayacağı  öğrenildi.

Uzay Çatı altıda, dükkanları olmayan vatandaş ve köylüler içinde portatif  tezgahlar kuruldu. Eski kapalı Pazar yerinde ise oradaki dükkanlar hariç hiçbir şekilde ortada ürün satılmıyor.

Eski kapalı Pazar yerinde gerek dükkanların az olmasından, gerekse Pazar yerinin küçük olmasından dolayı sıkıntı yaşayan esnaf ve köylüler yeni Uzay Çatının yapımıyla ihtiyacın karşılanacağını ve ürünlerin daha sağlıklı bir şekilde satılacağına dikkat çektiler.

Köy arabalarının direkt olarak Uzay çatı alt tarafında oluşturulan bölgeye gelmesi ve kalkışlarınında yine aynı bölgeden yapılması halinde yeni oluşturulan Pazar yerinin işlevini daha çabuk  kazanacagını dile getiren uzay çatı esnafı; toptancı halinde bulunan hal esnafınında perakende sebze satışı yaptığına dikkat çekerek köylü arabalarının uzay çatı yanı yerine Hal çevresinden hareketinin uzay çatı”nın işlerliğini olumsuz etkileyeceği görüşündeler.

    

 

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor