?Uzaydan Gelen Mesaj? Konulu Söyleşi Düzenlenecek

Besni Şehit Mehmet Yağmur Anadolu İmam Hatip Lisesinde Çanakkale On Sekiz Mart Üniversitesi öğretim görevlisi Prof. Dr. Ahmet Erdem´in konuşmacı olarak katılacağı ?Uzaydan Gelen Mesaj? konulu söyleşi düzenlenecek.

GÜNDEM 22.11.2019 09:29:28 0
?Uzaydan Gelen Mesaj? Konulu Söyleşi Düzenlenecek

26 Kasım Salı günü yapılacak söyleşi hakkında açıklamalarda bulunan Besni Şehit Mehmet Yağmur Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Vakkas Korkmaz; ? TÜBİTAK bilim söyleşileri, bilim insanlarını öğrencilerle buluşturarak toplumda bilim farkındalığını ve popüler bilim okuryazarlığını artırmayı hedefleyen etkinliklerdir. Bu etkinlikler çerçevesinde temel bilimler, sosyal bilimler, teknoloji, mühendislik, sanat ve tasarım konularında farkındalık oluşturmak; hedef kitlenin bilimsel konuları, kavramları ve süreçleri alanında uzman bir konuşmacının deneyimlerinden yola çıkarak anlamasına imkan sağlamak amaçlanmaktadır.
Çanakkale On Sekiz Mart Üniversitesi öğretim görevlisi Prof. Dr. Ahmet Erdem TÜBİTAK bilim söyleşileri projesi kapsamında okulumuz Şehit Mehmet Yağmur Anadolu İmam Hatip Lisesine 26 Kasım Salı günü saat 14.00´da bilim söyleşisi yapmak üzere gelecektir.
Fizik ve astrofizik bilim dallarında çalışmaları olan Prof. Dr. Ahmet Erdem ?Uzaydan gelen mesaj? konulu söyleşi gerçekleştirecektir? dedi.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor