Uzm. Dr. Ferlengez yeni görevine başladı

GÜNDEM 31.07.2013 09:55:17 0
Uzm. Dr. Ferlengez yeni görevine başladı

 

Emekli Öğretmen İbrahim Ferlengez'in oğlu, Annesi: Neriman Ferlengez (kızlık soy ismi Savcı ) Mustafa Savcının kızı  dedem, Ahali Ferlengez, Amcam Av. Ahmet  Kemal Ferlengez,Annem'de Babam'da her ikisi'de Besnili ben  Mayıs 1981 tarihinde Adıyaman İli Besni Devlet hastanesinde doğdum. Babam İbrahim Ferlengez emekli matematik öğretmeni ve bildiğiniz üzere yeni kurulan Esenler Besnililer Derneği kurucu üyelerinden, Annem  halen  öğretmenlik yapmakta  biri hemşire, diğeri diş hekimi 2 tane kız kardeşim var. 

Evliyim eşim anestezi uzmanı Ayşe Gül Ferlengez (Mersin Mut ilçesinden) Eşim şu an Süleymaniye Çocuk ve Kadın Doğum Hastanesinde Anestezi Uzmanı olarak çalışmakta. Biri 18 aylık diğeri 6 aylık 2 tane oğlum var. Kendim 3 yaşımda ailemin İstanbul'a tayini çıkması nedeni ile buraya taşındık ilkokulu Bayrampaşa Oğuzhan ilkokulunda ortaokulu Güngören Gençosman ortaokulunda liseyi Bayrampaşa Rıfat Canayakın süper lisesinde okudum. 1998 yılında üniversite sınavında Hacettepe Tıp fakültesi (ingilizce bölümü)'nü kazanarak hazırlık sınıfı dahil takılmadan 7 yılında bitirerek ara vermeden 2005’te TUS’da (Tıpta Uzmanlık Sınavı) Bezm-i Âlem Valide Sultan Eğitim Araştırma Hastanesi Genel Cerrahi Bölümünü kazanarak uzmalık eğitimime başladım. 2010 yılında hastanemizin Vakıf Üniversitesine çevrilmesi ile  1 senede Üniversitede eğitim görerek 2011 yılı başında Bezm-i Âlem Valide Sultan Vakıf Üniversitesinden Genel Cerrahi Uzmanlığımı aldım. O sene evlendim zorunlu hizmetimi bir kısmını Muş Devlet Hastanesinde bir kısmını'da Sakarya Akyazı Devlet hastanesinde tamamladım. 2013 yılı başında Ankara'da açılan sınav ile Haseki Eğitim Araştırma Hastanesi Genel Cerrahi Bölümünde Başasistan Genel Cerrahi Uzmanı  kadrosu ile çalışmaya başladım. Askerliğimi Van Depremi nedeni ile çıkan yasa ile bedelli olarak yaptım. 

Dr. Ferlengez ile yaptığımız röportaj'da Besni 'yi özlediğini ilk fırsatta gideceğini, İstanbuldaki Besnili hemşehrilerimizin bana düşen, yapabileceğim görev ve hizmeti her zaman yapmaya hazır olduğunu dile getirdi. Bizde Besni Ekspres Gazetesi olarak Uzm.Dr. Ekrem Ferlengez'e bu ve bundan sonraki hizmetlerinde üstün başarılar dileriz.

 

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor