Uzm. Dr. Torun´un yeni kitabı çıktı

Gazetemiz köşe yazarlarından Klinik Mikrobiyoloji ve Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Dr. Mustafa Torun´un uzmanlık alanından ?100 Başlıkta Enfeksiyon Hastalıkları? (Tanı, tedavi, korunma ve enfeksiyonların geleceği) adlı bilimsel ağırlıklı, halka yönelik y

GÜNDEM 23.10.2020 09:39:47 0
Uzm. Dr. Torun´un yeni kitabı çıktı

Hemşerimiz Uzman Doktor Mustafa Torun´un yeni kitabı çıktı.
Enfeksiyon Hastalıkları (Tanı, tedavi, korunma ve enfeksiyonların geleceği) adlı bilimsel ağırlıklı, halka yönelik kitapta COVİT-19 Enfeksiyonuna denk gelen bu süreçte son güncellenen bilgilerle bu enfeksiyonla ilgili bilgiler bulunmakta.
Kitabın arka kapağında içeriğine ilişkin şu bilgiler yer alıyor:
Günümüzde bir önceki kuşağın hiç tanımadığı onlarca yeni enfeksiyon bulunmakta. Sadece hayvanlarda enfeksiyona neden olabilen ya da sadece belirli coğrafi bölgelerde görülen virüsler, genetik değişikliklerle insanlarda da enfeksiyona neden olarak küresel bir tehdit haline gelmeye çoktan başladı. Buna ek olarak artık bitti gözüyle bakılan hastalıklara sebep olan mikroorganizmaların da tedavilere gittikçe direnç kazanması, insanlığın karşı karşıya olduğu tehlikenin boyutunu bir kat daha büyütmekte. Bu kitap en çok gözlenen enfeksiyon hastalıklarının tanısı, tedavisi ve hastalıktan korunma konusunda herkesin anlayabileceği mütevazi bir başlangıç kitabı olarak hazırlandı. Okurken hastalıklar hakkında güncel bilgiye sahip olacak ve belki de doğru bildiğiniz pek çok yanlıştan çok geç olmadan dönme fırsatı yakalayacaksınız.


Anahtar Kelimeler: Torun yeni kitabı çıktı

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 15.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 11.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor