UZUNKUYU KÖYÜ KARANTİNADA!

Besni´ye bağlı Uzunkuyu köyünde ikamet eden iki kişinin koranavirüs testlerinin pozitif çıkması üzerine köye giriş çıkışlar yasaklandı. Bu arada diğer aile üyelerine yapılan koronavirüs testlerine göre sonuçları pozitif çıkan üç kişiyle beraber köyde vaka

ASAYİŞ 30.04.2020 18:11:33 0
UZUNKUYU KÖYÜ KARANTİNADA!

İddiaya göre, ilçeye bağlı Uzunkuyu köyünde ikamet eden ve Gaziantep´te bir tekstil firmasında çalıştığı tespit edilen F.B. çalıştığı iş yerindeki mesai arkadaşlarında koronavirüs tespit edilmesi üzerine ailesiyle Besni Devlet Hastanesine gelerek test yaptırdı.

İlk test sonuçlarının negatif çıkmasıyla evlerine dönen aile daha sonra aile fertlerinden A.B.´nin rahatsızlanması sonucu yeniden hastaneye başvurdu.

Yapılan test sonucunda F.B. ve annesi A.B.´nin koronavirüs testleri pozitif çıkması sonucu Besni Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Meydana gelen olay sonrası İlçe Hıfzıssıhha Kurulu, Uzunkuyu köyünün karantinaya alınmasını kararlaştırdı.14 gün süreyle giriş çıkışların kapatıldığı köyde diğer aile bireylerine de test yapılmaya başlandı.

Daha sonra diğer aile üyelerine yapılan test sonuçlarına göre F.B´nin çocukları A.B. M.B ve B.B.´de de koronavirüsü bulgusuna rastlandı.


Anahtar Kelimeler: UZUNKUYU KÖYÜ KARANTİNADA

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor