Vakıfsız, Derneksiz Hatay´da Adıyamanlıların Muhteşem Buluşması

Hatay´da yaşayan Adıyamanlı hemşerilerimiz Piknikte bir araya geldiler. Son 2 yıldır düzenlenen ve geleneksel hale gelen Adıyamanlılar buluşması muhteşem geçti. Yoğun yağışa nedeniyle düğün salonuna alınan buluşmaya aileler ile birlikte yoğun katılım sağl

GÜNDEM 30.05.2017 18:36:58 0
Vakıfsız, Derneksiz Hatay´da Adıyamanlıların Muhteşem Buluşması

Hatay´da yaşayan Adıyamanlı hemşerilerimiz Piknikte bir araya geldiler. Son 2 yıldır düzenlenen ve geleneksel hale gelen Adıyamanlılar buluşması muhteşem geçti. Yoğun yağışa nedeniyle düğün salonuna alınan buluşmaya aileler ile birlikte yoğun katılım sağlandı.

Adıyamanlılar buluşmasına, İskenderun Cumhuriyet Başsavcısı Abdulkadir Akın, İskenderun Adalet Komisyon Başkanı Salih Doğan, İskenderun Cezaevi Müdür Yardımcısı Yusuf Şimşek, Kırıkhan Ağır Ceza Başkanı Murat Kalkan, Antakya İlçe Emniyet Müdürü Bekir Yıldırım, Akbank Şube Müdürü Celalettin Coşkun, Kaçakçılık Şube Müdürlüğünde Mustafa Çetin ve Hatay Emniyet Müdürlüğünde görevli polis, öğretmen, infaz koruma memurları ile çok sayıda hemşerimiz aileleriyle birlikte katıldı.

Bu buluşmanın organize edilmesinden dolayı buluşmaya katılanlar işadamı hemşerimiz Mehmet Oruç´a teşekkür ederken, Oruç burada yaptığı konuşmada, Adıyamanlılar buluşmasına katılan tüm hemşerilerimize hava muhalefetine rağmen geldikleri için tüm hemşerilerimize teşekkür etti. Oruç, ayrıca mazeretleri nedeniyle katılamayan, telefonla katılım sağlayan Hatay Vali Yardımcısı Mahmut Hersanlıoğlu´na (Besni Eski Kaymakamı), diğer özel sektör ve kamuda çalışan hemşerilerimize teşekkür etti.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor