Vali Abdullah Erin, Samsat´ta Sabahladı

Samsat ilçesinde meydana gelen 5.5 şiddetindeki deprem bu yana ilçe merkezi ve köylerini ziyaret ederek depremzedelerle birlikte sabahlayan Vali Abdullah Erin, ilçe merkezi ve köylerinde vatandaşları ziyaret ederek eksiklikleri gözden geçirdi.

GÜNDEM 8.03.2017 10:50:49 0
Vali Abdullah Erin, Samsat´ta Sabahladı

Vali Abdullah Erin, AFAD tarafından Kaymakamlık bahçesinde oluşturulan Mobil Koordinasyon Merkezinde İlçe Kaymakamı ve AFAD yetkilileriyle birlikte durum değerlendirmesi yaparak, ilgili kurumlarca vatandaşlara dağıtılan yardımlar ve varsa eksiklikleri gözden geçirdi.

Daha sonra ilçe merkezinde mahalleleri gezerek çadırları tek tek dolaşan Vali Abdullah Erin, vatandaşlarla sohbet ederek, varsa taleplerini dinledi.

Daha sonra ilçe merkezinde oluşturulan Sahra Hastanesini ziyaret eden Vali Abdullah Erin, buradaki incelemelerinin ardından gece yarısından sonra Uzuntepe Köyüne geçerek vatandaşları ziyaret ederek sohbet etti.  

Vali Abdullah Erin, ?Şu anda tüm birimlerimiz bir koordinasyon halinde hareket ederek vatandaşlarımızın bütün ihtiyaçlarının karşılanması için seferber olmuş durumda. Depremin meydana geldiği ilk andan itibaren AFAD Başkanlığımız çevre illerden arama kurtarma ekiplerini buraya sevk etti. Tek tesellimiz can kaybının olmaması.

Gerek bizler gerekse de görevlilerimiz depremin etkilerini en aza indirgemek ve vatandaşlarımıza en iyi şekilde hizmet etmek için fedakâr bir şekilde sabahlara kadar çalışmaktayız. Kurulan çadırlarda sabahlara kadar depremzedelerimizi köylerinde ve mahallelerinde ziyaret ederek varsa eksikliklerimizi gözden geçiriyoruz. Vatandaşlarımız rahat değilken bizim rahat olmamız söz konusu olamaz? dedi. 


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 15.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 11.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor