Vali Aykut Pekmez Besni´de incelemelerde Bulundu

Adıyaman Valisi Aykut Pekmez, sorunları yerinde tespit edip çözüm yolları bulmak amacıyla bir dizi incelemelerde bulunmak üzere Besni´yi ziyaret etti. Kurum ziyaretlerinin yanı sıra esnaf ve STK´ları da ziyaret eden Vali Pekmez ilçedeki sorunlar hakkında

GÜNDEM 25.10.2019 09:14:47 0
Vali Aykut Pekmez Besni´de incelemelerde Bulundu

İlçedeki sorunlar ve yürütülen Çalışmalarla ilgili bilgi aldı
Besni ziyaretinden Vali Aykut Pekmez´e İl Jandarma Komutanı Albay Ercan Atasoy ve İl Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder eşlik etti.
Ziyaret programı kapsamında ilk olarak Besni kaymakamlığını ziyaret eden Vali Aykut Pekmez´i Kaymakamlık binası girişinde Besni Kaymakamı Bedirhan İmamoğlu, Belediye Başkanı Mehmet Eyüp Emre ve ilçe yöneticileri karşıladı.
Karşılama sonrası Kaymakamlık makamına geçerek ilçenin tarihi, kültürü, coğrafi yapısı, kamu yatırım ve hizmetler ile ihtiyaç ve sorunları hakkında Kaymakam Bedirhan İmamoğlu´ndan brifing alan Vali Aykut Pekmez, brifingde ilçede yürütülen çalışmalar ile eğitim, sağlık, tarım, hayvancılık ve kırsal kesime yönelik çalışmalar değerlendirilip, sorunların tespiti ve çözüm önerileri konusunda görüş alış verişinde bulunuldu.
Kaymakamlık ziyareti sonrası Vali Aykut Pekmez ve beraberindeki heyet, Besni Belediye Başkanlığını ziyaret ederek, Belediye´nin ilçe merkezinde yürüttüğü çalışmalar hakkında Belediye Başkanı Mehmet Eyüp Emre´den bilgi aldı.
Belediye Ziyaretinin ardından Vali Aykut Pekmez, İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ederek, ilçe merkezi ve kırsal kesimdeki genel asayiş uygulamaları hakkında bilgi aldı.
Vali Aykut Pekmez, Besni ilçe ziyaretinin son bölümünde Besni Adliyesine geçerek Cumhuriyet Başsavcısı Aysun Erol ve hakimleri ziyaret etti.

Esnaf ve STK´ları ziyaret etti
İlçe merkezinde faaliyet gösteren esnafı ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya gelen Vali Aykut Pekmez, ziyaret ettiği esnaf ve vatandaşlarla tek tek tokalaşarak bir süre sohbet edip iş durumunu sordu.
Esnaf ziyareti sonrası Vali Aykut Pekmez ve beraberindeki heyet, Besni Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği, Ziraat Odası Başkanlığı, Şoförler Odası ile Küçük Sanayi Sitesini ziyaret ederek, oda başkanları ve yönetim kurulu üyeleri ile bir süre sohbet edip, yürüttükleri faaliyet ve çalışmalar hakkında bilgi aldı.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 15.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 11.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor