Vali Erin; ?Gazetecilerin Yazdıklarını Dikkate Alırım?

Adıyaman´da bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere gelen Güneydoğu Anadolu Gazeteciler Federasyonu Başkanı Mehmet Çelik ve üyeleri Adıyaman Valisi Abdullah Erin, Adıyaman Belediye Başkan yardımcısı Sait Kutlu ve Adıyaman Üniversitesi Rektörü Talha Gönüllü´y

GÜNDEM 3.05.2017 09:04:51 0
Vali Erin; ?Gazetecilerin Yazdıklarını Dikkate Alırım?

Bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Adıyaman´a gelen Güneydoğu Anadolu Gazeteciler Federasyonu Başkanı Mehmet Çelik, Gazeteci-Yazar Murat Atay ve yönetim kurulu üyelerine Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Zeki Dişkaya ile yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.

İlk önce Adıyaman Valisi Abdullah Erin´i makamında ziyaret eden Güneydoğu Anadolu Gazeteciler Federasyonu Başkanı Mehmet Çelik, Adıyaman Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Zeki Dişkaya, Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı Yusuf Dündar, Gazeteciler Cemiyeti Sekreteri Burak Cansel, Günebakış Gazetesi sahibi Mustafa Yücekaya ve yönetim kurulu üyeleri yer aldı.

Valilik toplantı salonunda gerçekleşen ziyarette konuşan Vali Abdullah Erin, Güneydoğu Anadolu Gazeteciler Federasyonu toplantısına Adıyaman olarak ev sahipliği yapıyor olmaktan mutlu olduğunu dile getirdi.

?Gazetecilerin her yazdığını dikkate alırım?

Adıyaman´ın kalkınması için gazetecilerle tam bir uyum içerisinde çalıştıklarını belirten Vali Erin, "Her sabah yerel gazeteleri alıp onların neler dediklerine, neyi işaret ettiklerine tek tek bakar ve dikkate alırım. Basın camiamızın haber olarak işaret ettikleri her şeye dikkat ederim, bu duyarlılık ve hassasiyetle uyum içerisinde iletişimimizi ve çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Bölge olarak birbirine kültürel anlamda birbirlerine çok yakın illeriz ve bazı ortak sorunlarımız var.

Adıyaman halkı ve Adıyaman basını vatanına, bayrağına ve devletine sahip çıkan gelişmeye açık bir şehir, göreve geldiğim ilk günden bu yana hızlı ve etkili bir biçimde Adıyaman´ın sahip olduğu potansiyelleri nasıl harekete geçirir ve geliştirebiliriz düşüncesiyle çalışıyoruz. Böyle bir toplantının bölgenin ortak sorunlarının konuşulması ve hem hal olunması ve çözüm önerilerinin paylaşması noktasında büyük önem taşımaktadır. Ben tekrar bütün misafirlerimize hoş geldiniz diyor, bu toplantının hayırlar getirmesini diliyorum. Adıyaman tarımında sulama oranının çok düşük olduğunun önümüzdeki dönemlerde bu oranı önce yüzde 40´ a daha sonraki dönemde yüzde 80´ e çıkartmayı hedefliyoruz? dedi.

Çelik; ?Adıyaman şanslı bir şehir?

Güneydoğu Gazeteciler Federasyonu Başkanı Mehmet Çelik, "Adıyaman´ın Abdullah Erin gibi bir valiye sahip olduğu için çok şanslı bir şehir olduğunu dile getirmek istiyorum. Sayın Erin´i daha önceden yine güneydoğuda bazı kamu görevlerinden tanıdığını ve hala o dönemlerden bırakmış olduğu kalkınma projelerinin meyvesini verdiğini, bu sebeple Adıyaman şanslı bir şehir" dedi.

Adıyaman´ı ve gelişmelerini yakinen takip ettiğini ve her ziyaretinde bir farklılık ve gelişim gösterdiğini dile getiren başkan Çelik, Adıyaman Üniversitesindeki gelişmelerin ve akademik başarılarında altını çizerek, Valisi Rektörü ve Emniyet Müdürü konusunda Adıyaman´ın imrenilecek bir şehir olduğunu dile getirdi.

Adıyaman Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Zeki Dişkaya ise Gerçek bir devlet adamı olan Sayın Valimiz ve Sayın Emniyet müdürümüze ziyaretimizi kabul ettikleri ve memleketin dinamiklerinden basın kanadını başka bir kol değil kol kola girip güç bulacağı ve memlekete fayda sağlama çabası içerisinde olmanın ve Valimiz Sayın Abdullah Erin ve Emniyet Müdürümüz Metin Alper´in bulunduğu bir Adıyaman´ın gelişmeye, huzuru yaşamaya devam edeceğine inancım tam" ifadelerini kullandı.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 15.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor