Vali Erin, Gönül Sofrasında Yetimlerle Birlikte İftar Açtı

Adıyaman Valisi Abdullah Erin, fakir, yardıma muhtaç dul ve yetimleri, bu ramazanda da yalnız bırakmadı.

GÜNDEM 2.06.2017 11:25:07 0
Vali Erin, Gönül Sofrasında Yetimlerle Birlikte İftar Açtı

Adıyaman Valisi Abdullah Erin, fakir, yardıma muhtaç dul ve yetimleri, bu ramazanda da yalnız bırakmadı.

Vali Abdullah Erin, İl Jandarma Komutanı Albay Ercan Atasoy, İl Emniyet Müdürü Metin Alper ve İl Müftüsü Mehmet Ali Öztürkçü ile birlikte babaları vefat eden 3 çocuklu Babacan ailesini ziyaret ederek birlikte iftar açtı.

Sümerevler Mahallesinde evlerine konuk olduğu Babacan ailesi ile sohbet eden ve birlikte iftarını açan Vali Abdullah Erin, yetim çocuklara da yakın ilgi göstererek çeşitli hediyeler verdi.

İftar sonrası Vali Abdullah Erin, ailenin temel ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak hazırlanan yardım paketini Babacan ailesine verip, devlet olarak aileye sahip çıkacaklarını ve her zaman ailenin yanında olacaklarını ifade etti.

Vali Abdullah Erin, "Devletin imkânlarını yetime, yoksula ve çaresiz vatandaşlarımıza ulaştırmak bizim en önemli görevimiz. Biz bu görevimizi yerine getirmek için varız. Bu mübarek ramazan ayında herkesin mutlaka aziz şehitlerimizin geride kalan emanetleri ile yetimlerimizi ve fakirleri ziyaret ederek onların sofrasındaki bereketten ve dualarından nasiplenmesi gerekiyor.

Ramazan ayı, unutulan manevi değerleri ve ahlaki güzellikleri yeniden hatırlama ve hayata geçirmek için bulunmaz bir fırsattır. İftar sofralarımızı israf sofralarına dönüştürmeyelim. Ramazan´da en güzel olan, garibanların, yetimlerin, fakirlerin ve zayıf düşürülmüşlerin şehrin eşrafıyla aynı sofrada oturup birlikte iftar açması ve ramazanı manasına uygun yaşamasıdır. Toplumsal bağlarımızı güçlendirmek için bu ayı fırsat bilelim. Yardımlaşmayı sadece iftar kolileri ve fitreler ile kısıtlamayalım. Manevi duygular ile iftar yapalım? dedi.

Babacan Ailesiyle yapılan iftar sonrası Vali Abdullah Erin ve beraberindeki heyet, 2014 yılında Diyarbakır-Mardin Karayolunda geçirdiği trafik kazası sonucu şehit olan Polis Memuru Ahmet Yıldırım´ın ailesini ziyaret etti.

Ziyarette, şehidin dört yaşındaki oğlu Mustafa Celal´i kucağına alarak yakın ilgi gösteren Vali Abdullah Erin,  minik çocuğa yanında getirdiği çeşitli oyuncaklar hediye etti.

Buradaki ziyaretin ardından Vali Abdullah Erin ve beraberindeki heyet, babaları vefat eden ve anneleri ile birlikte yaşayan 3 yetim çocuğu evlerinde ziyaret etti.

Ziyaret ettiği evlerde yetim çocukları kucağına alarak devletin sevgi ve şefkatini esirgemeyen Vali Abdullah Erin, yetim çocuklara yanlarında getirdikleri çeşitli hediyeler verdi.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor