Vali Erin´in Köy gezileri devam ediyor

Adıyaman´a atandığı günden bu yana hafta sonu tatili demeden ve mesai kavramı gözetmeden gecesini gündüzüne katarak, kırsal kesimde yaşayan vatandaşların sorunlarını çözmek amacıyla köy köy dolaşan Vali Abdullah Erin, köylülerin karşılaştığı sorun ve ihti

GÜNDEM 12.04.2017 11:17:45 0
Vali Erin´in Köy gezileri devam ediyor

Adıyaman´a atandığı günden bu yana hafta sonu tatili demeden ve mesai kavramı gözetmeden gecesini gündüzüne katarak, kırsal kesimde yaşayan vatandaşların sorunlarını çözmek amacıyla köy köy dolaşan Vali Abdullah Erin, köylülerin karşılaştığı sorun ve ihtiyaçların tespiti amacıyla düzenlendiği köy ziyaretlerine merkeze bağlı Çemberlitaş, Tut ilçesine bağlı Dandırmaz, Dağyalankoz, Akçatepe ve Şerefli köyleriyle devam etti.

Ziyaretlerine merkeze bağlı Çemberlitaş Köyü ile başlayan Vali Abdullah Erin, burada Milletvekili Adnan Boynukara ile birlikte İller Bankası tarafından finanse edilerek, Merkez Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından yapılan taziye evinin açılışını yaptı. Açılış sonrası köylülerle bir araya gelen Vali Abdullah Erin, vatandaşlarla sohbet ederek taleplerini dinledi. Çemberlitaş ve Civar Köyleri Kalkınma ve Dayanışma Derneği Başkanı Kazım Çetinkaya, Çemberlitaş Köyüne yaptığı katkılardan dolayı Vali Abdullah Erin´e bir plaket takdim etti. Buradaki programın ardından Vali Abdullah Erin ve beraberindeki heyet, Şerefli, Dandırmaz, Dağyalankoz ve Akçatepe Köylerini ziyaret ederek vatandaşların isteklerini dinledi. Köy muhtarları ve vatandaşların sorunlarını dinleyen Vali Erin, vatandaşların ilettiği sorunları not alarak bu sorunların aciliyet sırasına göre çözüleceğini belirtti. Ziyaret ettiği köylerde büyük bir coşkuyla karşılanarak, vatandaşlara yakın ilgi gösteren Vali Abdullah Erin, ?Devlet olarak bizim asli görevimiz hizmetin en kalitelisini vatandaşlarımıza sunmak ve refah seviyesini daha da yükseltmektir. Kırsal kesimin sıkıntılarını çözmek için gece-gündüz demeden, mesai kavramı gözetmeden canla başla çalışıyoruz ?dedi. Vali Abdullah Erin´e köy gezilerinde Milletvekili Adnan Boynukara, İl Jandarma Komutanı Albay Ercan Atasoy, İl Genel Meclis Üyeleri ile bazı kurum amirleri eşlik etti.


Anahtar Kelimeler: Vali Erin gezileri devam ediyor

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor